athena_arabians
Trådstartare
Ananas i mat är alltid värsta synden.
Åk inte till Finland. De slänger i ananas i ALLT. Jag skrek när han på lokala hamburgerstället försökte lägga på en ring ananas på min burgare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ananas i mat är alltid värsta synden.
Vad har hänt med smakpreferenserna i den här tråden? Jag tvingas ju snart köpa skumbananer och rosa smågodis för att anpassa mig till den nu rådande kulturen. Kanske nåt att testa på pizzan?
En Hawaii-burgare! Klassiker alltsåÅk inte till Finland. De slänger i ananas i ALLT. Jag skrek när han på lokala hamburgerstället försökte lägga på en ring ananas på min burgare
Jag anar viss snobbighetVad har hänt med smakpreferenserna i den här tråden? Jag tvingas ju snart köpa skumbananer och rosa smågodis för att anpassa mig till den nu rådande kulturen. Kanske nåt att testa på pizzan?
Haft dumplings i frysen ett bra tag nu men aldrig fått tummen ur och lagat till dem... nu blev det dags och de var såå jäkla goda! Rekommenderas varmt till alla som vill ha smidig snabbmat i frysen att plocka fram när ni inte pallar komplicerad matlagning. Dessutom veganska. Köpt i big pack i liten panasiatisk butik.
En ev dum fråga - är dumpling och gyoza samma sak, eller är gyoza någon variant av dumpling?
En Hawaii-burgare! Klassiker alltså
Och @Diabetikern vattenmelon är verkligen så bra varma dagar tycker jag! Hälsningar hon som ätit melon till middag tre dagar i rad (idag bara med couscous och fetaost till)
De jättegoda och jag ska strax äta sådana till middag Gyoza är det japanska namnet på dumplings.
Lövbiffsrulader fyllda med blåmögelost. Stekta och sen sjudna i fond, grädde, lite creme fraiche och några lingon. Till detta klyftpotatis och rostad zucchini. Vatten till. Frystömningen fortsätter. Imorgon ska jag försöka få till nån slags nudelsallad med räkor (också från frysen) samt lime, mynta och cashewnötter och sånt där gott (inte från frysen).
Det är jag ju HELT ensam om i den här tråden.Jag anar viss snobbighet
Så gott det låter! Min ömma moder brukade göra rullader med typ sardeller och persilja? Comfortfood deluxe!
Det är jag ju HELT ensam om i den här tråden.
Är fö mycket sugen på KRÖGARPYTT!
Ja, mycket comfortfoodigt! Lövbiff på annat vis än i rullader blir ju ofta väldigt torrt, men hoprullade och sjudna i nåt gott brukar det bli bra. Det är gott med dijon, persilja, riktigt kraftigt rökt skinka och lite paprika i blandade färger också.
Det är jag ju HELT ensam om i den här tråden.
Är fö mycket sugen på KRÖGARPYTT!
Jag anslöt mig ju till SKORKEN.Klassförakt. Annars hade du nöjt dig med vanlig HEDERLIG pyttipanna.