Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Jag misslyckas ständigt med min surdeg. Jag sätter en surdeg som bubblar igång fint men sedan när jag matar på den eller sätter fördeg så händer inget mer...tips någon. Surdegsbröd är ju både nyttigare och gott
Som man ska enligt alla konstens regler och vad som står i bloggarna men degen småbubblar bara får ingen riktig jäskraft. Ibland när jag matat på den så slutar den bubbla och kommer inte igång igen på flera dagar. Börjar fundera på vårt vatten....för mycket klor eller något ...
Luktar det klor om vattnet?
Hur lös gör du degen? Jag håller min deg i en mycket lös konstistens ungefär som sockekakssmet. Det är i den konstistensen det varit lättast att få det hela att fungera.
Det låter nästan som du helt enkelt vårdar degen för mycket.
Jag bakade mycket surdeg tidigare. Den mådde som bäst när jag ställde den i ett mörkt överskåp som fick lite lagom med värme från pannrummet vägg i vägg.
Mata med försiktighet och gör inte så mycket med den så ska det nog gå bra
Hästnyheter Å andra sidan måste de ju kolla starthistoriken om man ska kunna stoppa den här typen av stolpskott, eftersom de inte verkar ha eget förnuft
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.