Kötbullar är det koriander i. Skinka är det visserligen inte koriander i, men det kan det vara i senapen man har på.
Jo, till en början trodde jag att jag ville det. Vi försökte i flera år promota knytkalas, en gång fick vi t.om igenom det, och (passande nog) blev min familj ansvarig för bl.a. prinskorv. Men då rynkade släkting på näsan och tyckte det var fel sort, det dög inte osv. osv. (Obs: I grunden handlade det nog mer om känslan att hon inte fick bestämma, att det som hon gjorde "inte dög" osv.)
Så det lättaste är nog helt enkelt att jag stannar hemma. Då slipper jag potatisarna och de slipper bli påminda om att de återigen "glömt" min allergimat.
Men herregud. Med ditt resonemang skulle inte en enda släkt vara "hel". Min svärmor lagar inte vegetarisk mat till sin egna dotter ens.
Och jag tycker du förstorar upp det hela något enormt. Ta med egen mat- lös problemet.