Sv: Oöppnad matlagningsgrädde?
Fast det handlar inte om vad du själv äter utan om mina egna tankar. Att jag inte blir dålig av en ost som är 1 vecka gammal eller av sur grädde, det förstår ju jag också, men jag vill inte bli bjuden på sånt bakom min rygg.
Jag bjuder ingen något jag inte äter själv utan att riskera att bli sjuk och just mjölk skär sig långt innan man känner om den är på väg att gällna och SPECIELLT "tankmjölk". Jag gillar inte heller grynig choklad utan då blir det "nöpåsarna" som åker fram istället.
Apropå mjölk och fil, är "tankmjölken" några dar gammal så tar man lite fil och rör ner och låter stå ett par dar i kylskåpet och vips har man supersmarrig filmjölk.
Fast det handlar inte om vad du själv äter utan om mina egna tankar. Att jag inte blir dålig av en ost som är 1 vecka gammal eller av sur grädde, det förstår ju jag också, men jag vill inte bli bjuden på sånt bakom min rygg.