Sv: Oöppnad matlagningsgrädde?
Tänk dig att du känner den smaken i munnen när du haft din ost några dagar. Ren inbillning, hjärnan lurar smaklökarna. Men precis lika "på riktigt" ändå.
Nej, man äter inte möglig mat. Jag matvägrade därefter. Än i dag äter jag sällan macka hos min mamma och det är många många år sedan jag åt en ostmacka hos någon annan än hemma hos mig själv.
Torrt bröd brukar jag rosta, men först efter att ha sniffat igenom flera skivor och glott och tittat och studerat så det inte fanns något mögelaktigt på dem.
Möglig mat äter man öht. inte och möglig vanlig ost smakar fan!
Tänk dig att du känner den smaken i munnen när du haft din ost några dagar. Ren inbillning, hjärnan lurar smaklökarna. Men precis lika "på riktigt" ändå.
Nej, man äter inte möglig mat. Jag matvägrade därefter. Än i dag äter jag sällan macka hos min mamma och det är många många år sedan jag åt en ostmacka hos någon annan än hemma hos mig själv.
Torrt bröd brukar jag rosta, men först efter att ha sniffat igenom flera skivor och glott och tittat och studerat så det inte fanns något mögelaktigt på dem.