Jag håller med Inte Ung. Men vet inte om stora djur egentligen ingår i vår naturliga kost... Människor mår i alla fall bättre om dom inte äter mycket rött kött. Fågel i fisk kan man äta så mycket man vill utan att det ökar risken för tarmcancer och hjärtproblem. Jag brukar säga att "Varför betalar du andra för att behandla djur illa så att du får billigt kött, om du själv inte kan tänka dig att behandla djur djur sådär?". Ekologiskt kött skulle inte vara så dyrt om inte slakteriet tyckte det var en rätt liten o lite besvärlig produkt så att dom höjer priset för den skull. Momsen blir också högre än på vanligt kött pga den beräknas ju på vad det kostar.... och varför ska staten tjäna mer på ett kilo eko-kött än ett kilo vanligt? Och handeln ser det som en rätt liten produkt och håller inte priserna nere. Det lönar sig bättre att pressa priserna på sådant som dom säljer mycket av. Men nu skriver jag om svenskt kött och inte import-eländet... det bara blev så.