keilir
Trådstartare
Dottern håller på att smaka lite mat och så, men efter att ha fått lite havregrynsgröt så tyckte jag att hon vart så knölig i magen så jag slutade med det. Sen hörde jag att majsgröt skulle vara mildare så jag letade som en tok i affären men hittade inget. Däremot hittade jag olika recept som man kunde göra egen av polentagryn. Så det inhandlades men nu till det svåra!
Hur gör man så lite som en portion? Tyckte inte det blev bra alls när jag gjorde i micron så som man kan göra med havregryn. Idag gjorde jag på spisen, men då måste man ju göra mycket mer än vad hon kommer äta. För jag antar att gröt inte blir någon höjdare ett frysa in?
Så nu hoppas jag på att någon klok bukefalist har gjort egen majsgröt!!
Hur gör man så lite som en portion? Tyckte inte det blev bra alls när jag gjorde i micron så som man kan göra med havregryn. Idag gjorde jag på spisen, men då måste man ju göra mycket mer än vad hon kommer äta. För jag antar att gröt inte blir någon höjdare ett frysa in?
Så nu hoppas jag på att någon klok bukefalist har gjort egen majsgröt!!