Tips ang havregrynsgröten - jag gör den på 50/50 vatten och mjölk (och salt tillsatt såklart). Sen mjölk ovanpå också såklart. Tycker gröten blir smakligare när jag gör den på mjölk. Sen har jag kanel i kastrullen som kokar ihop i gröten, i synnerhet om jag har rivet äpple eller äppelmos till.
Gröt var något jag lärde mig äta först i vuxen ålder, jag fick klökningar bara av att tänka på gröt förr nu älskar jag min havregrynsgröt. Jag tror jag lyssnade på nån podd eller om det var radioprogram där gunde svahn och någon annan toppidrottare diskuterade havregrynsgröt i typ en timme och hur de tillagade den och hur viktig den var för dem, de var lyriska och jag kände i dagar efter att jag hade lyssnat att jag var sugen på detta i mitt tycke vämjeliga, kunde inte riktigt släppa tanken. Så där nånstans provade jag och fann mig gilla havregrynsgröt. Med tiden har jag utarbetat hur min gröt smakar som bäst, och just att göra den på hälften mjölk gjorde stor skillnad för att jag skulle tycka om det. Idag kan jag äta havregrynsgröt som lunch, mellanmål eller kvällsmat, inte bara som frukosträtt utan närsom.
Gröt var något jag lärde mig äta först i vuxen ålder, jag fick klökningar bara av att tänka på gröt förr nu älskar jag min havregrynsgröt. Jag tror jag lyssnade på nån podd eller om det var radioprogram där gunde svahn och någon annan toppidrottare diskuterade havregrynsgröt i typ en timme och hur de tillagade den och hur viktig den var för dem, de var lyriska och jag kände i dagar efter att jag hade lyssnat att jag var sugen på detta i mitt tycke vämjeliga, kunde inte riktigt släppa tanken. Så där nånstans provade jag och fann mig gilla havregrynsgröt. Med tiden har jag utarbetat hur min gröt smakar som bäst, och just att göra den på hälften mjölk gjorde stor skillnad för att jag skulle tycka om det. Idag kan jag äta havregrynsgröt som lunch, mellanmål eller kvällsmat, inte bara som frukosträtt utan närsom.