Konservera för nybörjare

Jag har precis använt sista burken tomater från 2019. Glad över att de är helt lika de burkar jag åt hösten 2019. De gjorde jag i ugn på 125 grader. Att ha 100% steril process är viktigast för sådant du vill äta kallt, eftersom eventuella bakterier dör vid tillagningen, har jag lärt mig.
 
Finns det någon särskild anledning till att du fryser in det?
Jag tänkte att just snålröra kunde vara en enkel grej för mig att börja med, innan jag testar andra saker.

Jag fryser just för att jag inte tryckkonserverar.
 

Liknande trådar

Hemmet Har ni någon/några saker som ni så gott som omedvetet hamstrar? Såg en Instagram story från Lisen B-F igår där hon i sin kryddlåda i...
6 7 8
Svar
154
· Visningar
11 078
Senast: sthu
·
Mat Jag tycker inte om att laga mat. Så jag vill sluta med det (åtminstone till vardags). Samtidigt vill jag äta nyttigt, veganskt...
2 3 4
Svar
60
· Visningar
5 208
Senast: Tilly_85
·
Hästmänniskan Hej! Lånar nick från en kompis, jag har inte skrivit här förut men läser ibland trådar och tycker många får bra tips. Har hästar i ett...
Svar
10
· Visningar
2 522
Senast: Spike
·
Relationer Har tänkt lääänge nu att jag måste skriva av mig här på buke åter igen för att få lite råd från kloka individer. Jag har varit singel...
2 3
Svar
58
· Visningar
13 220
Senast: LovingLife
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp