Vi ater ganska mycket knackebrod nar vi far tag pa det. Det finns alltid wasa sma paket, men av nagon anledning gar det inte at forran jag smular det som "skorpsmulur" I nagot.

Det finns Siljans (som tydligen gors av Finn Crisp) Crisp Bread I flera butiker har i Oregon. (vilken lyx

)
Maken brer pa sidan med stora hal, Jag brer pa den slata sidan.
Maken bryter bara av bitar nar han far gora som han vill, men Jag vill ha skurna trekanter sa Jag skar oftast hela paketet, men aven Maken skar numera ocksa trekanter med brodkniv (man skarar sa det bryts i raka trekanter)
palagg blir vad man har hemma ... eller snarare kall potatis, tomat skivor, ost skivor, eller om vi har rester pa girllat kott som skars i skivor eller liknande.
Jag gillar ocksa orginal Finn Crisp och har alltid hemma sa jag kan ta ett par skivor ibland. Fore hjartatacken med smor och lite flingsalt, efter med allt fran marmelad (den nya favoriten ar figg marmelade med chili) till ett tunnt lager smor och nutritional yeast eller Japansk umami broth.
Visa bifogad fil 162753