Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Om de är förkokta så slänger man dem som inte är öppna. Men det finns ju inga garantier att de inte var döda och slutna innan koketJag har aldrig köpt annat än färska - levande - blåmusslor, och de där skulle jag inte tillaga på fredag! Det finns vad jag kan förstå inget sätt att kolla om de är okej när de inte lever och när de då dessutom har legat i kylskåpet i dagar.
Står det inget om det på förpackningen?
Inte en aning om hållbarheten men skriv gärna om det blev gott (med de nya), jag ska laga på lördag
(mina ligger i frysen )
I måndags kväll fick vi hem Linas matkasse och även en förpackning vacuumförpackade blåmusslor, jag slängde in dessa i kylen ( ) så nu har dom legat där och tinat sen dess.
Är det bara att åka och köpa nya musslor eller kan vi tillaga dom på fredag?
Du kanske hinner före mig då (sambon ska bort i helgen) vad tyckte du om de andra rätterna, om du nu hade matkassen
Jag tyckte köttfärslimpan var bäst. Jag brukar göra köttfärslimpa ibland men då köra på klassisk brunsås till men jag tyckte det var en bra variant med äppelsåsen. Kycklingen var god men lite jobbig att göra, så många steg och mycket att hacka. Blomkålscurryn och musslorna var ok, men inte favoriter.
Nu ser jag fram emot veckans kasse, varje gång är lite som julafton