Dressing tycker jag finns mycket olika som är enkla att göra. Tex kan man ju bara göra vinegretter av olika slag, tex: vitvinsvinäger, honung, olja(kallpressad raps tex), svatpeppar, salt och dijon-senap.
Eller: balsmico, svartpeppar, salt, paprikapulver och vitlök.
Eller så tar du turkisk youghurt och har i fetaost, svartpeppar och om du vill citron(lite av skalet och lite av saften).
Jag tycker sallader är gott kallt. Givet liksom..
Går att variera i det oändliga md olika grönsaker, olika sorters protein(kött, fisk, skaldjur, fågel, tofu, Quorn, ägg etc etc), pasta/potatis/bönor/quinoa/matvete/etc.., ostar, dressingar, nötter, frukter.. bla bla..
Tycker också det funkar att blanda tonfisk(abbas eller möjligen ICAs) med creme freiche. Jag brukar ha antingen någon naturell och smaksätta själv eller så kör man på t tomat och fetaost som finns färdig. Till det tycker jag pasta är gott. Eller att ha på bröd.
Jag brukar välja pasta gjord av dinkelfullkorn.
Annars tycker jag att det ofta funkar att ha grytor på macka dagen efter. Eller kanske ungsad lax med pesto?
Haha.. Det märks att det är dags för mig att äta middag.