Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
EMV?Gårdsgoda är snäppet billigare än Bregott och samma innehåll. Förutom ursprunget då. De flesta kedjor har smör o raps blandning som EMV också men det vill undertecknad undvika om det inte är ett måste. Och de butiker där det blir ett måste, undviks sedan att besöka.
Gott??Alltid, köper lätta. Gott, billig(are), enkelt att bre. Äter så mycket mackor att jag ofta gör slut på ett 600g paket på en månad själv
Undrar om det inte är det jag också har. Det är otroligt lättsmält i alla fall, men smakar salt och gottRöstade varierar, för det beror på lite vilken typ av macka det är, men för det mesta har jag Naturli på (som jag för övrigt tycker är mycket godare än smör).
Ja, det smälter mycket lättare än smör men jag tycker smaken är himla god, mycket nötigare och rundare!Undrar om det inte är det jag också har. Det är otroligt lättsmält i alla fall, men smakar salt och gott
Alltså Flora är gjort som Lätta fast med tillsats av 10% smör. Att det skulle smaka mer smör än riktigt smör och rapsolja är nog fel rent definitionsmässigt.EMV?
Gårdsgoda har jag testat, det var också gott minns jag!
Något har hänt med bregott. Det är inte lika hårt som vanligt, har inte samma gula smak, luktar inte lika mycket smör och har inte samma smörsmak. Och inte lika salt! Samma med flora... Gick över från favoriten flora till bregott pga det, och nu samma där?
Jag har ju för mig att Bregott hade 80% fetthalt men nu står det 75%EMV?
Gårdsgoda har jag testat, det var också gott minns jag!
Något har hänt med bregott. Det är inte lika hårt som vanligt, har inte samma gula smak, luktar inte lika mycket smör och har inte samma smörsmak. Och inte lika salt! Samma med flora... Gick över från favoriten flora till bregott pga det, och nu samma där?
Samtidigt gissar jag att riktigt smör smakar mer riktigt smör än riktigt smör och rapsoljaAlltså Flora är gjort som Lätta fast med tillsats av 10% smör. Att det skulle smaka mer smör än riktigt smör och rapsolja är nog fel rent definitionsmässigt.
Du måste mena aldrig smör?Alltid smör, sen kan det nästan kvitta vilken sort det är. Sambon vill absolut ha Bregott men för min del kvittar det om det är Bregott, Flora, Lätta eller något annat.
Är nog också definitionsmässigt rätt. Men om man har tvångstankar kring att förvara mejeriprodukter i kylen så underlättar tillförandet av rapsoljan.Samtidigt gissar jag att riktigt smör smakar mer riktigt smör än riktigt smör och rapsolja
Alltid smör, sen kan det nästan kvitta vilken sort det är. Sambon vill absolut ha Bregott men för min del kvittar det om det är Bregott, Flora, Lätta eller något annat. Det som däremot är löjligt gott är att micra smörgåsarna i ca 15-20 sec beroende på tjocklek på brödet och sen direkt bre smör på så det smälter. Det går inte upp emot nybakat bröd men det är inte långt ifrån.
Nu ska du göra ett test.Är nog också definitionsmässigt rätt. Men om man har tvångstankar kring att förvara mejeriprodukter i kylen så underlättar tillförandet av rapsoljan.
Det är inte heller rapsolja.Palmolja är inte en sorts smör.
Det är inte jag som har tvångstankarna. Att få ett paket smör att stå framme mer än 10 minuter (vilket krävs för viss bakning och matlagning) är en ganska stor pärs. Att klara ett dygn vore en bergsbestigning.Nu ska du göra ett test.
Vi är just nu mitt i sommaren. Mät upp 100 gram smör.
Lägg det på ett fat, och ställ en kopp ovanpå, så smöret är täckt.
Låt stå i rumstemperatur i 14 dagar.
Gör ett smaktest då dessa 14 dagar förflutit, på nybakt surdegsbröd.
Berätta i den här tråden hur smöret upplevdes.
Är dina tvångstankar för kraftiga, låt andra i familjen pröva före dig.
Min logik gör att 75-80 % smör gör att något är kvalificerat som ganska mycket mer smör än noll eller 10 procent. Men allt är relativt.Det är inte heller rapsolja.
Var skriver jag att flora smakar mer smör än riktigt smör och rapsolja? Flora smakade och luktade mer smör tidigare mot vad det gör nu. Bregott smakade och luktade mer smör tidigare mot vad det gör nu.Alltså Flora är gjort som Lätta fast med tillsats av 10% smör. Att det skulle smaka mer smör än riktigt smör och rapsolja är nog fel rent definitionsmässigt.
EMV är Egna MärkesVaror där Ica, Garant och Coop köper ”Bregott” från leverantören. men sätter eget märke på det. Och pressar priset. Gynnar företagen och missgynnar producenterna. Därav no-no för min del.
Måste bero på det, helt klart skillnad! Det är inte värt pengarna smakmässigt riktigt, jag som gillar lukten till och med känner numera inte så stor skillnad ens. Och blir det mer och mer likt billigare varianter kan man ju köpa det....Jag har ju för mig att Bregott hade 80% fetthalt men nu står det 75%
Garants är riktigt gott faktisktMåste bero på det, helt klart skillnad! Det är inte värt pengarna smakmässigt riktigt, jag som gillar lukten till och med känner numera inte så stor skillnad ens. Och blir det mer och mer likt billigare varianter kan man ju köpa det....