Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja en honungsmacka utan smör är nästan oätlig enligt mig., på tok för sött, samma med marmelad men inte så illa.Det beror på vad mer man har på mackan. Men i allmänhet vill jag definitivt ha smör/Flora eller vad det nu blir. Jag tycker om den salta smörsmaken till pålägget. Äter jag rostat bröd med honung måste jag ha smör/Flora/Bregott under, för kontrastens skull. Jag tycker man mister en ingrediens i smak-kombinationen annars. Knäckebröd äter jag gärna med enbart smöret på.
Här med. Fast vi har iofs två katter...... både ost och smör är gott hälsar de. Dottern äter inte ost........Vi gör också av med sjuka mängder smör, och ost. På tre pers går nog åt 1,5 stor bregott i veckan samt en hushållsost
En sån här hade jag grundat med lite smör...Har ater vi sallan "smorgas" som i Sverige. Har ser en sandwich ut ungefar sa har .... med olika palagg forstass. Den har sallan smor, men ofta mayonas, senap, eller vad som passar bast till palagget.
Visa bifogad fil 94555
Maken gor en Svensk "macka" da och da, men blir mycket glad nar jag gor en middags eller lunch macka liknande pa bilden.
En sån här hade jag grundat med lite smör...
Låter megagott!!I den har jag antingen samma mix som till roran, eller mayo pa botten och Dijon senap pa toppen da bada ingar i kyckling roran. Da gar smakerna in i varandra sa mycket battre.
Jag gor ganska ofta en "Arabic" sandwich, ibland pita brod, ibland baguette eller liknande. Da har jag for det mesta hummus pa botten och "garlic sauce" (som den Saudi Arabiska Al Baik's sas) pa toppen. sedan fyller jag sandwichen med sallad/gronsaker, pulled pork/kyckling/lamm (kokat kott i buljong sa kan det anvandas till vad som helst nar det ar "pulled") blandat med sasen.
Sedan gor jag min egen harissa paste (jag blandar i en paprika for att det ska bli lite mindre hot sa jag kan ta mycket mer ) och mixar sa det inte finns nagot "torrt" nagon stans.
Jag har aldrig fattat varför man ska ha smör på mackor. Det finns liksom saker som faktiskt smakar gott och tillför något, typ färskost?
Ja, fy fan.Det värsta som finns är när man köper en macka och så har någon brett den utan kärlek så halva mackan är torr och så ligger det en stor klump i mitten.
Nej, bara på rostat bröd eller där jag inte har något pålägg.Varför/varför inte?
Själv slutade jag med det efter att jag flyttat hemifrån eftersom det gick åt så lite så jag fick slänga det mesta. Det blev helt enkelt förstört innan jag hann använda ens en femtedel.
Upptäckte att det gick precis lika bra med endast pålägg.