Har en far som, när jag var liten, hade en period av "nu ska vi smaka på" så pga honom har jag ätit
Alligator
Känguru
Struts
Sniglar
Grodor
Hönsfötter
Min favorit rätt när jag var typ 4-5 år var länge sniglar, men misstänker starkt att det var det pga gott vitlökssmör som var på sniglarna
Rätterna ovan, förutom hönsfötter som är mest slemmigt, kommer jag inte helt ihåg hur det smakat ^^
På äldre dagar har jag även smakat på,
Struts salami (i Skåne) gott
Val biff och sushi (på Island) mindre gott
Puffin sushi (på Island), helt ok
Fermenterad haj (på Island) inte gott ^^
Tørrfisk med smör på, (på Island), gott men kanske lite väl fiskigt
Get gryta (i Marocko), otroligt gott
Små hela torkade fiskar, (i Korea) inte gott
Smalahove, (i Norge), gott
Gammelost, (i Norge) inte gott
En dricka, i Mongoliet, på buljong, svart te och en klick smör, smakade sådär
Kom på att jag gick på kurs i ätbar tång i våras, då åt vi massa tång från kusten i Norge. Både fermenterad, tokad etc. Väldigt kul
Maskrossirap har jag gjort själv, men den blev äcklig, så gjorde säkert nått fel. Fick väldigt fin färg dock ^^
Sen har jag kanske ätit nått annat lustigt med men att det pga språkbarriärer har missats
har ätit mat i många länder, så även ätit massa kul rätter men med mer "normalt" innehåll, mat är så roligt