Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Har du testat att värma upp den till rätt temperatur med varmluften och sedan ställt in den på över/undervärme, eller är det när den har rätt temperatur som det tar tid? Har du någon termometer så du vet att den håller rätt värme?Jag tycker att min nya (sedan i somras) ugn är rätt skum. Den är snabb på varmluftsläget, men tar mycket längre tid på under- och övervärme. Irriterande, för jag trivs bäst med att baka på under- och övervärme och köra varmluft när jag lagar mat. Har en kaka inne som ska bakas 45-55 min. Kollade efter 45 min och den var inte ens i närheten av klar. Min gamla ugn hade nog bakat samma kaka på 35 min....
Min ugn gör precis som @Mia_R föreslår. Dvs jag sätter den på varmluft för att få snabb uppvärmning. Sen stänger jag av den och byter till under/över. Då är den redan uppvärmd och jag sparar 20 minuter eller så.Jag tycker att min nya (sedan i somras) ugn är rätt skum. Den är snabb på varmluftsläget, men tar mycket längre tid på under- och övervärme. Irriterande, för jag trivs bäst med att baka på under- och övervärme och köra varmluft när jag lagar mat. Har en kaka inne som ska bakas 45-55 min. Kollade efter 45 min och den var inte ens i närheten av klar. Min gamla ugn hade nog bakat samma kaka på 35 min....
Nej, på alla frågor... Jag har bara antagit att 175 grader faktiskt ÄR 175 grader, men ibland tvivlar jag starkt. Men kakan var färdig efter 55 minuter, så det får väl ändå ses som godkänt idag.Har du testat att värma upp den till rätt temperatur med varmluften och sedan ställt in den på över/undervärme, eller är det när den har rätt temperatur som det tar tid? Har du någon termometer så du vet att den håller rätt värme?
Ibland, om jag har bråttom, ställer jag den på "S" och värmer upp den snabbt. Borde det inte vara samma sak som att sätta den på varmluft först?Min ugn gör precis som @Mia_R föreslår. Dvs jag sätter den på varmluft för att få snabb uppvärmning. Sen stänger jag av den och byter till under/över. Då är den redan uppvärmd och jag sparar 20 minuter eller så.
Alternativ temperaturNej, på alla frågor... Jag har bara antagit att 175 grader faktiskt ÄR 175 grader, men ibland tvivlar jag starkt. Men kakan var färdig efter 55 minuter, så det får väl ändå ses som godkänt idag.
Jag vet inte, jag brukar använda mig av varmluftsugnen för att värma upp, tror inte ens jag har en "S" på min.Ibland, om jag har bråttom, ställer jag den på "S" och värmer upp den snabbt. Borde det inte vara samma sak som att sätta den på varmluft först?
Jag vet inte. Jag har inget sånt på min ugn. Står S för start?Ibland, om jag har bråttom, ställer jag den på "S" och värmer upp den snabbt. Borde det inte vara samma sak som att sätta den på varmluft först?
Det är en snabbfunktion för att snabbt få upp värmen i ugnen men det måste iaf ställas om till under/övervärme sedan om man ska baka eller laga mat.Jag vet inte. Jag har inget sånt på min ugn. Står S för start?
Något i den stilen, antar jag . Jag hade samma läge på min uråldriga ugn också och det gör att ugnen värms upp snabbare. Sedan byter man till det läge man vill ha när ugnen är uppvärmd.Jag vet inte. Jag har inget sånt på min ugn. Står S för start?
Alternativ temperatur
Ungefär som tvättmaskin minuter
hur var det där?Strax tillbaka på hotellet. Ska nog ut direkt för att hitta mat.