Hittade nu under produktinfo att den är färdig att ätas . Ska öppna i veckan, är den god får jag tjata på butikerna här att ta hem den!Ah. Jag har bara ätit den rökta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Hittade nu under produktinfo att den är färdig att ätas . Ska öppna i veckan, är den god får jag tjata på butikerna här att ta hem den!Ah. Jag har bara ätit den rökta
Bild på burk pls?Quorns curryröra har gjort entré på lokala affären, så jag köpte sex burkar Så currybaguette till middag.
Här blev det snabbsnabbt ihopslängda Croque Monsieur och ännu snabbare ihopslängd tomatsallad med färsk basilika. Så nästan samma sak bara lite större & mjukare brödOst och kex räknas som middag? Well ett glas vin till så är det helt klart middagen idag!!!
Rotfrukter i ugn idag, med black garlic krydda. Så gott! Men har fortfarande inte hittat något protein jag tycker funkar bra till detta.
Rotfrukter i ugn brukar jag äta med biffar av formbar färs och någon slags yoghurtsås/tzatziki (+ sallad). Tycker just yoghurt är svårt att hitta bra veganska varianter dock...Rotfrukter i ugn idag, med black garlic krydda. Så gott! Men har fortfarande inte hittat något protein jag tycker funkar bra till detta.
Njae. Funkar men känns inte helt rätt. Skulle kanske behöva göra mer med det, någon mustig sås eller nåtFunkar inte quorn?
Inte hittat någon formbar färs jag gillar, tyvärr, annars är det en bra idé. Yoghurtsås är för somrigt tycker jagRotfrukter i ugn brukar jag äta med biffar av formbar färs och någon slags yoghurtsås/tzatziki (+ sallad). Tycker just yoghurt är svårt att hitta bra veganska varianter dock...
en blandad bönsallad med lök och vinegrätt?Rotfrukter i ugn idag, med black garlic krydda. Så gott! Men har fortfarande inte hittat något protein jag tycker funkar bra till detta.
Också för somrigt. Saknar mammas köttgrytor, coq au vin, viltstek och så. Inte just köttet, men den smakpaletten.en blandad bönsallad med lök och vinegrätt?
Ok! Jag verkar älska sojasmak så jag älskar Anammas originalfärs med nästan ingen kryddning (hackad lök, salt, peppar typ, kanske lite vitlök). Och rotfrukter i ugn är höst/vinter för mig, därför tycker jag att det funkar med yoghurtsås, men annars hade jag tänkt typ brunsås/gräddsås/rödvinssås. Men proteinet är svårare, svamp känns som en bra kombo men kanske inte tillräckligt protein-igt? Bönbiffar på svarta bönor? Oumph?Inte hittat någon formbar färs jag gillar, tyvärr, annars är det en bra idé. Yoghurtsås är för somrigt tycker jag