Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Finhacka den! Tycker också det kan bli segt så hemma hos oss gör vi den alltid finhackad. Tipsar om Under Tians grönkålspasta (finhacka!! Och ha i lite chili och citronzest/saft. Valnötter är inte nödvändigt, testa pumpakärnor exvis, men rostningen är viktig).Går det att tillaga grönkål på nåt sätt som inte gör det så segt? Jag älskar nästan all kål och borde älska grönkål men jag blir alltid besviken. Ska beställa från rekoringen eller vad det heter och är sugen på att ge grönkål en ny chans
Finhacka den! Tycker också det kan bli segt så hemma hos oss gör vi den alltid finhackad. Tipsar om Under Tians grönkålspasta (finhacka!! Och ha i lite chili och citronzest/saft. Valnötter är inte nödvändigt, testa pumpakärnor exvis, men rostningen är viktig).
Säger också finhackad! Jag kör den gärna i minihackare tillsammans med t.ex vitlök och chili och så gör jag någon god, krämig pastasås på det.
Tar du bort mittnerven?Går det att tillaga grönkål på nåt sätt som inte gör det så segt? Jag älskar nästan all kål och borde älska grönkål men jag blir alltid besviken. Ska beställa från rekoringen eller vad det heter och är sugen på att ge grönkål en ny chans
Japp!Tar du bort mittnerven?
Du kan alltid prova att förvälla den innan du steker den om det är så att du vill ha den stekt. Annars får du koka den lite längre.Japp!
Jadå min brukar vara så finhackad att den nog snarare är att betrakta som helt söndermixadTestar! I värsta fall kan jag väl helt enkelt mixa den? Alltså till pastasås.
Om du inte gillar grönkålen kan jag tipsa om att prova svartkålen (även kallad palmkål). Mycket mycket godare enligt mig då.Ger grönkål en ny chans! Har beställt grönkål, vitkål och sallad från en gård här grönkålspasta i helgen alltså!
Kör den ugnen med olivolja och havssalt så blir det som chips att äta som dom är eller toppa pasta, gryta, sallad med.Testar! I värsta fall kan jag väl helt enkelt mixa den? Alltså till pastasås.
De har aldrig blivit som chips för mig, bara seeegtKör den ugnen med olivolja och havssalt så blir det som chips att äta som dom är eller toppa pasta, gryta, sallad med.
Då har du dom väl inte inne tillräckligt?De har aldrig blivit som chips för mig, bara seeegt
Många kör på ganska hög temp, jag kör på 180 grader och varmluft ca 15-20 min, kramar med olja innan. De blir alltid knapriga.De har aldrig blivit som chips för mig, bara seeegt
Då har du dom väl inte inne tillräckligt?
Mina blir som väldigt tunna och frasiga chips, som smulas till små bitar om du trycker sönder det.
Många kör på ganska hög temp, jag kör på 180 grader och varmluft ca 15-20 min, kramar med olja innan. De blir alltid knapriga.