Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Hamnade i bilkön från helvetet på väg hem från Orust. Bestämde oss helt enkelt för att vi inte ställer upp, och så tog vi en fulpizza i Stenungssund, och när vi hade ätit upp hade köerna lättat betydligt. Pizzerian var för övrigt som en svensk film, tex Änglagård eller Masdjävlar. Jösses, vilken kulturkrock!
Välartat BARN. Min unge kallade sådana anrättningar för "plock" när hen var liten, och ville ofta ha det vid festliga tillfällen.
Vad ÄR det med Stenungsund och pizza? Det känns som om varenda människa som någonsin frekventerat södra Bohuslän har ätit pizza i Stenungsund (utom jag). Mina föräldrar åt för övrigt sin allra första pizza på Stenungstorg, har jag hört.
Det där kallar jag cross over!Lagar mat till matlådor, det är skönt att ha något att bara ta fram när man inte orkar laga mat. Det blir wok på både älgkött och nötkött (japp, jag har lite frysrensning ), svamp och Findus original wokblandning förstärkt med det som finns i trädgården. Kryddningen blir oystersauce, Burmese amber nectar chili, svartpeppar, kycklingfond, ingefära, färsk gurkmeja och thaibasilika från trädgården.
Det där kallar jag cross over!
Vi kommer vara lite internationella och äta tacos ikväll
Förklaring av tacos:
Du har ett tunt bröd som du lägger på kött/köttsubstitut + grönsaker + ost + banan + vitlökscreme fraîche. Vik brödet och ÄT. klart.
Ja, just nu framstår höstens fredag- och lördagkvällar med vidhängande måltider i ett liksom drömskt sken.Utelunch: rostad blomkål med blomkålspuré, puylinser, äpple och grönkål. Middag: AW med öl och vegetarisk plocktallrik på Tempo, ett favorithak här. Höstkänsla och helglängtan!
Banan med vitlökscremefraiche?