honung
Trådstartare
Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
Pasta, för en gångs skull. Penne och skälet till att jag köpt pasta - en hipstrig sås på lökskivor och vitlök som fått fräsa i olja, flingsalt och stamrensad svartkål och en trea grädde som fått puttra ihop. Snabblagat och gott.
Tidigare under dagen har jag tvingat i mig fyra frallehalvor med tjockt lager av leverpastej. Det gick sisådär, jag satt och ulkade en halvtimme efter det och mådde illa i fyra timmar efteråt. Jag behöver desperat få i mig järntäta matkällor, men det går inget bra, så nu ger jag upp. Lever går bara inte, blodigt kött går inte, kli och havre och dylikt är inte nog. Persilja och spenat räcker liksom inte, om jag inte ska äta det i bal-mängder. Suck.
Pasta, för en gångs skull. Penne och skälet till att jag köpt pasta - en hipstrig sås på lökskivor och vitlök som fått fräsa i olja, flingsalt och stamrensad svartkål och en trea grädde som fått puttra ihop. Snabblagat och gott.
Tidigare under dagen har jag tvingat i mig fyra frallehalvor med tjockt lager av leverpastej. Det gick sisådär, jag satt och ulkade en halvtimme efter det och mådde illa i fyra timmar efteråt. Jag behöver desperat få i mig järntäta matkällor, men det går inget bra, så nu ger jag upp. Lever går bara inte, blodigt kött går inte, kli och havre och dylikt är inte nog. Persilja och spenat räcker liksom inte, om jag inte ska äta det i bal-mängder. Suck.