Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
Sonens blanka stora citroner far ingen bekampning, men haller sig blanka, stora och fina anda. De ar inte alls lika goda som de jag hade, men ser mycket finare ut.
Yes! och har ser vi dem ofta kallade Mandioca eller Tapioca. "Orginal namnen" kommer fran Caribien och Sydamerika sa det finns ju en del sprak att valja pa.
Som sagt ... de ar ganska smaklosa och anvands i Latin koken mest som starkelse (det gjors en hel del mjol och annat fran dem). Kryddningen ar viktigt ... och friterade av Cubaner ar de supergoda.
Ja, det var bekämpningsmedlen jag menade när jag skrev om de blanka tjusiga citronerna.
Sonens blanka stora citroner far ingen bekampning, men haller sig blanka, stora och fina anda. De ar inte alls lika goda som de jag hade, men ser mycket finare ut.
Är yucca samma som cassava? <snip>
Yes! och har ser vi dem ofta kallade Mandioca eller Tapioca. "Orginal namnen" kommer fran Caribien och Sydamerika sa det finns ju en del sprak att valja pa.
Kan ju tillägga att jag sett det mer som en kul grej än en delikatess.
Smakar inte srskilt spännande alls.
Som sagt ... de ar ganska smaklosa och anvands i Latin koken mest som starkelse (det gjors en hel del mjol och annat fran dem). Kryddningen ar viktigt ... och friterade av Cubaner ar de supergoda.