Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Visst känns inte kikärtsspad som en given hit i en dessert?Zeinas kitchen har en vegansk brownie som ser väldigt god ut, vet dock inte om den innehåller kikärtsspad eller inte @Petruska
Nä det är inget jag hade kommit på själv om jag skulle uppfinna en dessert iaf! Det är vanligtvis nåt jag häller ut fortast möjligt!Visst känns inte kikärtsspad som en given hit i en dessert?
Det smakar iofs ingenting Jag gjorde kladdkaka på kikärtsspad (istället för ägg då) och för att vara första gången blev den ändå helt rimlig tycker jag. Kanske inte superkladdig men smaken var ungefär som en vanlig kladdkaka. Den största förlusten är liksom smör tycker jag, inte äggVisst känns inte kikärtsspad som en given hit i en dessert?
Burkkikärtor smakar ju lite burk, just. Så det tänker jag att spadet också smakar? Men jsg har hittat en grej att baka nu och har övergått till att fundera på topping/sås på kokos och mango och nåt. Mycket oklar inre bild hittills.Det smakar iofs ingenting Jag gjorde kladdkaka på kikärtsspad (istället för ägg då) och för att vara första gången blev den ändå helt rimlig tycker jag. Kanske inte superkladdig men smaken var ungefär som en vanlig kladdkaka. Den största förlusten är liksom smör tycker jag, inte ägg
Annars testade jag även det här receptet på vegansk kladdkaka med vit choklad och mandelmjöl i somras som var riktigt bra
Kanske beror på vad för kikärtor en använder? Jag tycker inte dom i tetra är så burkiga, men generellt använder jag sällan metallburkar eftersom jag tycker det smakar metalliskt Så att eh, min erfarenhet handlar om kikärtor på tetra!Burkkikärtor smakar ju lite burk, just. Så det tänker jag att spadet också smakar? Men jsg har hittat en grej att baka nu och har övergått till att fundera på topping/sås på kokos och mango och nåt. Mycket oklar inre bild hittills.
Även de på tetra är lite burkiga före sköljning, tycker jag. Men det kan vara placebo orsakad av kikärtor i metallburkar.Kanske beror på vad för kikärtor en använder? Jag tycker inte dom i tetra är så burkiga, men generellt använder jag sällan metallburkar eftersom jag tycker det smakar metalliskt Så att eh, min erfarenhet handlar om kikärtor på tetra!
Är på resande fot och kan meddela omvärlden att det irländska köket verkar innebära pommes till det mesta. Till och med om folk beställer en pizza tar de en skål pommes att ha till. Snart är hela jag friterad. Plus att jag snart kvalar in som domare i sconesbakartävlingar. Just en sådan ska jag på i morgon för övrigt. Det finns flera klasser. Med och utan russin t.ex.
Dock har jag ätit väldigt goda musslor kokta i något gräddigt som var väldigt gott men lite ogripbart. Detta enda rätten där pommes inte ingick, viket kändes lite märkligt med tanke på moules frites.
Nu blev jag, helt osokt, orimligt sugen pa poutine
Tror du att det är det alla förpackningar av brunsås som står på borden här används till? Har undrat så vad dessa mängder av brunsås ska vara till.
Det hette Moules Frites på menyn, men serverades inte med pommes frites? Det låter ju lite konstigt, även om jag inte direkt tycker att det behövs pommes frites till musslor. Förutom sconestävlingarna (!?!?) kunde en tro du är i Nederländerna. Någonstans i trakterna av Wageningen fick man in ett litet ställ med tre sorters potatis (tex stekt, potatisbollar och pommes frites) till allting, förutom den sorts potatis som ingick i själva rätten (tex potatisgratäng).Är på resande fot och kan meddela omvärlden att det irländska köket verkar innebära pommes till det mesta. Till och med om folk beställer en pizza tar de en skål pommes att ha till. Snart är hela jag friterad. Plus att jag snart kvalar in som domare i sconesbakartävlingar. Just en sådan ska jag på i morgon för övrigt. Det finns flera klasser. Med och utan russin t.ex.
Dock har jag ätit väldigt goda musslor kokta i något gräddigt som var väldigt gott men lite ogripbart. Detta enda rätten där pommes inte ingick, viket kändes lite märkligt med tanke på moules frites.
Jag trodde att det var i Kanada man får poutine, @Miran och @hastflicka ? Underlig rätt, som jag har fått en gång på en middag med kanadensiskt tema.
Visst känns inte kikärtsspad som en given hit i en dessert?
Det gjorde vi nån gång när SONEN fyllde år, tror jag. Jag gjorde även på vit (vegan) choklad. Det blev mycket äckligt pga den vita vegana chokladen var mycket äcklig. (Riktigt mörk choklad är vanligtvis vegan, så där är det inget problem.)Jag har gjort chokladmousse på kokosgrädde med gott resultat! Man får med fördel använda en ganska bitter choklad för att det inte ska bli sliskigt, och gärna servera något surare bär till.