Ikväll gjorde vi något paella-liknande med en twist. Körde libanesiska riset, kycklinglårfilé, kammusslor, vanameiräkor och frästa men krispiga paprikor, majs och zucchini. Och en burk körsbärstomater. Hade även i rödlök, vitlök och kryddor, buljong etc.
Det blev gott. Men med någon chorizo ex hade det blivit perfekt.
Jag fick feeling och bakade en god och simpel kaka med päron rullade i nymalen kardemumma och strösocker. Själva smeten var väl lik sockerkaka. Men jag hade i lite mer kardemumma och lite bourbon-vaniljpulver. Den blev jättegod! Men man skulle haft ngt till den, vaniljsås eller glass etc.
Det blev gott. Men med någon chorizo ex hade det blivit perfekt.
Jag fick feeling och bakade en god och simpel kaka med päron rullade i nymalen kardemumma och strösocker. Själva smeten var väl lik sockerkaka. Men jag hade i lite mer kardemumma och lite bourbon-vaniljpulver. Den blev jättegod! Men man skulle haft ngt till den, vaniljsås eller glass etc.