Jag ägnar kvällen åt att, lugnt och metodiskt, bli full på rött vin. Och jag har djävligt goda skäl.
Grundade med ostmackor och ett jättestort päron.
Det låter rätt behagligt trots allt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag ägnar kvällen åt att, lugnt och metodiskt, bli full på rött vin. Och jag har djävligt goda skäl.
Grundade med ostmackor och ett jättestort päron.
Jag får mest en känsla av att ricottan gör risotton kleggig, utan att tillföra särskilt mycket smak.Gjorde risotto igår (persilja, vitlök och saffran - ingen fisk eftersom jag ville ha ost i).
Jag umgås med matfundamentalister. Har någon här haft Ricotta i risotto? Jag såg Tom Kerridge göra det. Någon svensk TV-kock använder det också. Det är ett cheet men ett cheet bra nog åt Kerridge borde duga åt mig
Gjorde risotto igår (persilja, vitlök och saffran - ingen fisk eftersom jag ville ha ost i).
Jag umgås med matfundamentalister. Har någon här haft Ricotta i risotto? Jag såg Tom Kerridge göra det. Någon svensk TV-kock använder det också. Det är ett cheet men ett cheet bra nog åt Kerridge borde duga åt mig
Som jag förtjänar.Hur mår du idag @Petruska ?
Som jag förtjänar.
Helt ok, tack! Det har varit lite mycket ett tag, med kulmen igår. Nu tror jag att det rullar på igen.
Jag tror tanken har att ge rätt konsistens, men jag har aldrig prövat. Jag kör old school och masserar stärkelsen ur riset och monterar med smör och parmesanostAldrig haft i ricotta. Tänker mig inte att risotton vinner på det på något sätt?
Köpte hem indisk mat idag så nu har jag mat till imorgon med för det var så mycket eller så får det bli matlåda på måndag. Gott var det iallafall!