Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det blev AW och matförgiftning istället för kanelbullar. Inte helt säker på hur universum tänkte där...
Men jag har mått bra sedan kl 4 i morse i alla fall, och det fick bli en dag hemma på soffan med massor av magnsäll mat. Nu på kvällen slog jag på stort och tuggade i mig en varm macka med ost och grillad paprika. Det var fantastiskt!
Tack! Jag mår alldeles prima sedan ett drygt dygn tillbaka, så det var en snabb och skonsam variant som tur är!FY! Hoppas du snabbt mår bra igen.
Jag var i samma läge som du i går kväll, med skillnaden att jag inte hade varit i stallet (å, vad jag saknar att vara i stallet, plötsligt!). Åtta timmar efter lunch var jag väldigt tacksam för att ha lite lasagne kvar i kylen och medan den värmdes i ugnen gjorde jag en sallad med dijonvinägrett. Åt sen som om jag aldrig förr sett mat.Vacklar på svältens gräns. På väg hem från stallet. Lunch för 8 timmar sedan och då tomatsoppa.
Hemma väntar fikon, S:t Agur, Manchego, plommon, melon, svindyra små tomater, svindyr skinka, surdegsbröd, fröknäcke och VLIN. Riktigt VLIN. Inte rödtjut från box. Inte Privado Clubo-rödtjut från svärfar.
Går det att ha i någon gryta där du balanserar upp den med något annat?I ett svagt ögonblick häromsistens passade min sambo på att köpa ett alkoholfritt rödvin. Det var skitäckligt. Som druvjuice någon hällt en slatt vin i. Vad kan jag göra med det? Vill ogärna slänga mat men det var så uschligt att jag inte vet om jag vågar laga mat med det.
Jag fick alkoholfrit rödvin häromdagen och det makade exakt så som du beskriver. Deppigt! Ingen aning om vad du ska göra med det, men kanske att det är möjligt att göra som @Killaloe föreslår, men med stor försiktighet om det är lika sött som det jag smakade!I ett svagt ögonblick häromsistens passade min sambo på att köpa ett alkoholfritt rödvin. Det var skitäckligt. Som druvjuice någon hällt en slatt vin i. Vad kan jag göra med det? Vill ogärna slänga mat men det var så uschligt att jag inte vet om jag vågar laga mat med det.
Vem/vad är du anställd av??Är på någon typ av arbetshelg på Lysebu i Oslo och äter fullkomligt orimligt god mat. Bland annat. Vid ankomst igår fick vi fyrarätters middag. En förrätt med öring och rabarber, en förrätt med havskatt (tror jag) och torsk, huvudrätt med tre sorters lamm och en sinnessjuk dessert som jag inte kommer ihåg vad det var ens. Men bland annat vit choklad. Mycket bra vitt och rött vin till. Till lunch idag var det långa och en efterrätt som var ungefär lika sinnessjuk som den igår. Ser väldigt mycket fram emot kvällens fyrarätters middag. Och morgondagens lunch. Något mindre emot att komma hem imorgon och återgå till vardagens misär