Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har ju mitt muurikkaprojekt att tänka på. Fast inte märket, utan själva matlagningsmöjligheten. Vad tror ni om en gjutjärnspanna/stekhäll/paellapanna för utomhusbruk där jag lagar mat över öppen eld, och elden brinner i en enkel eldkorg av smide?
Joooo, men, liksom, ved. Eld.Piffigt, men gasol är ju enkelt... jag skulle få spader, vi har för många som blir hungriga för fort och jag vill kunna dra upp och ner värmen.
De där gasolgrejerna verkar lite dyra också? Hurdan hade du?Piffigt, men gasol är ju enkelt... jag skulle få spader, vi har för många som blir hungriga för fort och jag vill kunna dra upp och ner värmen.
De där gasolgrejerna verkar lite dyra också? Hurdan hade du?
De där gasolgrejerna verkar lite dyra också? Hurdan hade du?
Briketter blir det inte. Jag har ved till dödagar efter min farfars bror.Citygross har ett billigt paellakit just nu, typ 650 för allt, dvs stativ, brännare och panna. Det är mer eller mindre gratis så särbon tvingade mig att köpa ett åt honom. Jag står dock på ved/briketternas sida i det hela
Briketter blir det inte. Jag har ved till dödagar efter min farfars bror.
Åh, det lät gott! Det kan vi testa ihop (med brun tofu få ) nästa gångGooglade massa recept för att göra något festligt med all Hoisinsås och pannkakorna som blev över efter middagen med falsk pekinganka och hittade ett på Moo Shu. Originalet ska vara med fläskfärs, receptet var med Tofu och jag var alldeles för obenägen att ge tofu en chans just idag (har lite dåliga erfarenheter så har inte riktigt velat/vågat testa) så jag körde med nötfärs Hur som så var det nötfärs stekt med massor av soja, champinjoner (tvivlar på att det är just champinjoner i originalreceptet), morötter, lök, ingefära och vitkål. Åts sen med pannkakorna, strimlad knipplök, hoisin och så toppade jag med lite överblivna jordnötter. Alltså verkligen jättegott! Så nu när jag vet att jag gillade smakerna och receptet tänker jag nog att jag ska ge tofu ett försök med samma recept (men brun tofu då, det har jag lärt mig här..)