Vad har jag ätit tro.
Jo i lördags gjorde jag en variant på Maria Montazamis Very Berry-sallad, som alltså är en kycklingsallad med bär och ädelost och en helt gudomlig björnbärsvinägrett. Jag använde mig av rucola, färska hallon, tinade björnbär, stekt kyckling av filé och smulad Kvibille ädel. Vinägretten är helt enkelt björnbär som mixas med vitvinsvinäger, olja (jag tog citronolivolja som jag är svag för), schalottenlök (jag tog vanlig gul), dijonsenap (jag tog grov) och salt.
I söndags åt jag falafelrulle vid haaaaavet. God, det var intressanta saker i den, saltgurka och något som jag tror kanske var inlagd rättika eller något sådant.
Igår stekte jag en pepparbiff, fyllde några små svampar med lite gorgonzola och duttade den överblivna vinägretten från i lördags på ruccola och blåbär.
För att vara i dietsvängen tycker jag ändå att jag äter rätt gott