Igårkväll firade jag och Långe Sällskapet lite av hans framgångar med middag på Bastard, en av mina favoriter. De har en finfin innergård som vi satt på hela kvällen.
Vi började med naturbubbel, burrata med gröna jordgubbar, mynta och körvelolja, samt lättsaltad (typ rå) röding men hyvlade franska rädisor, gemsallad och någon örtig dressing. Mycket somrigt och fräscht allt! Sedan rödvin också av naturvinskataktär, grishuvudterrine med picklade senapsfrön och dijon (sällskapet fick äta det mesta av den där, jag snodde salladsgojset) och en fantastisk pizza med salamikorvsinnanmäte liksom (’nduja hette den), mozzarella, tomat och oregano. Kvällen avslutades på innergården bredvid, en vinbar. Det var 20 grader varmt vid halv elva!
Vi började med naturbubbel, burrata med gröna jordgubbar, mynta och körvelolja, samt lättsaltad (typ rå) röding men hyvlade franska rädisor, gemsallad och någon örtig dressing. Mycket somrigt och fräscht allt! Sedan rödvin också av naturvinskataktär, grishuvudterrine med picklade senapsfrön och dijon (sällskapet fick äta det mesta av den där, jag snodde salladsgojset) och en fantastisk pizza med salamikorvsinnanmäte liksom (’nduja hette den), mozzarella, tomat och oregano. Kvällen avslutades på innergården bredvid, en vinbar. Det var 20 grader varmt vid halv elva!