Någon som mött Lassie i sitt kök?
Jag har mött Peaches Geldof i mitt kök efter en spelning, cirka 2006. Sedermera avliden, hon också. Hon ville ha ost och kex, vi hade inget sånt finlir så då gick hon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Någon som mött Lassie i sitt kök?
Ägg. Jag fick hybris efter att ha bläddrat i en bok av Hannu S och skulle göra nåt jag tror kallades äggmoln. Man pocherade vitan som blandats med socker och vanilj har jag för mig, men numer vet jag att man ska få rotation på vattnet, inte enbart ägget... det blev vita avlånga korvar, likt en kondomförsedd snopp. Dessa placerades i vaniljkräm och dekorerades ymnigt med kanderade blommor. Ingen hade troligen märkt något om jag inte drabbats av nervöstourettes och serverat med orden: Ursäkta att det ser ut som SNOPPAR (sen sade jag nog snopp 10 ggr till den middagen).
Så underbart symboliskt med ett recept av en bög, ett resultat i form av snoppar och så dessutom de ytterligt passande små blommorna över alltsammans! Blommor och bin goes homo and sugar, liksom! Lite som de där kondomerna med smak, vaniljsmak finns/fanns säkert!Ägg. Jag fick hybris efter att ha bläddrat i en bok av Hannu S och skulle göra nåt jag tror kallades äggmoln. Man pocherade vitan som blandats med socker och vanilj har jag för mig, men numer vet jag att man ska få rotation på vattnet, inte enbart ägget... det blev vita avlånga korvar, likt en kondomförsedd snopp. Dessa placerades i vaniljkräm och dekorerades ymnigt med kanderade blommor. Ingen hade troligen märkt något om jag inte drabbats av nervöstourettes och serverat med orden: Ursäkta att det ser ut som SNOPPAR (sen sade jag nog snopp 10 ggr till den middagen).
Jag har ätit det i Paris. Det smakar faktiskt ingenting, förutom då sockerspadet och vaniljkrämen, som smakar sockerspad och vaniljkräm. Lite snoppar hade verkligen piggat upp anrättningen!Vill ni göra äggsnoppar i vaniljkräääm söker ni på:
Île flottante
det något mer politiskt korrekta namnet.
Jag har ätit det i Paris. Det smakar faktiskt ingenting, förutom då sockerspadet och vaniljkrämen, som smakar sockerspad och vaniljkräm. Lite snoppar hade verkligen piggat upp anrättningen!
Vilket man har om man är Hannu!Det är en flopp i dessertsammanhang. Men man kan ta snygga bilder på det, om man är Hannu och har fickorna fyllda av kanderade violer
Jag har ätit det i Paris. Det smakar faktiskt ingenting, förutom då sockerspadet och vaniljkrämen, som smakar sockerspad och vaniljkräm. Lite snoppar hade verkligen piggat upp anrättningen!
Vilket man har om man är Hannu!
Ja, det är märkligt hur det har kunnat bli en dessertklassiker. Obakad maräng och vaniljkräm. Den är ju inte ens färdiglagad.
Min bisexuelle och stundtals rätt fjolliga partner var lite kär i dig redan före det där inlägget. Vänta bara tills jag läser upp det för honom!Och så undrar en del män varför många kvinnor gillar bögar. Doh, liksom.
Min bisexuelle och stundtals rätt fjolliga partner var lite kär i dig redan före det där inlägget. Vänta bara tills jag läser upp det för honom!
Det är en flopp i dessertsammanhang. Men man kan ta snygga bilder på det, om man är Hannu och har fickorna fyllda av kanderade violer
En snoppflopp.Floppiga snoppar?
Tröttnar du på honom kan jag ta hand om honom.
Jag är lite förtjust i honom sen du skrev ett inlägg om att han lagat kanderade tomater av kalf Hansen till efterrätt (OBS, inte enbart ett sätt att närma mig Edward på).
Jag är inne på osten. Börjar receptet med "man tar en ost" och en bakfull man i morgonrock så känns det som en hit.