Igår kväll gjorde jag som en risotto på bulgur och röda linser, hönsbuljong, vitt vin och parmesan. Det blev riktigt gott om än misstänkt mycket likt gröt. Jag åt gröten med ugnsbakade små morötter, fänkål och rödlök och en liten syrlig sallad med tuggmotstånd och en kall yoghurtsås med basilika och gräslök.
Lunchen blev papardelle med en snabbtomatsås på rödlök, körsbärstomater, vitlök, vitt vin och timjan. Färska tomater har ju varit helt menlösa ett bra tag, men nu börjar det hända saker och då kan en snabb tomatsås bli riktigt trevlig, tycker jag. En driva parmesan på toppen och en sallad till på en rätt stor del basilika, bladspenat, rödlök och rostade solrosfrön.
Lunchen blev papardelle med en snabbtomatsås på rödlök, körsbärstomater, vitlök, vitt vin och timjan. Färska tomater har ju varit helt menlösa ett bra tag, men nu börjar det hända saker och då kan en snabb tomatsås bli riktigt trevlig, tycker jag. En driva parmesan på toppen och en sallad till på en rätt stor del basilika, bladspenat, rödlök och rostade solrosfrön.