Jag minns inte vad jag brukade äta på festivaler på min tid, men inte sånadäringa langosar i alla fall.Japp, och sänder förvånansvärt många festivalbesökare i spinn. Det var en löjligt lång kö (och det fanns flera andra matalternativ).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag minns inte vad jag brukade äta på festivaler på min tid, men inte sånadäringa langosar i alla fall.Japp, och sänder förvånansvärt många festivalbesökare i spinn. Det var en löjligt lång kö (och det fanns flera andra matalternativ).
Jag har bara testat langos med sylt och grädde. Åt två tuggar och slängde resten, men tror att jag skulle kunna tänka mig att testa den salta varianten någon gång.
Redan vanlig sushi är ju svårt beroendeframkallande.@Koltrast *varning*: sushi på skånska kan vara starkt beroendeframkallande.
Tja, om du ser det som en kuriositet och inte gudaföda blir du nog inte så besviken. Det var verkligen inte värt kalorierna.
Jag minns vad vi brukade äta på festivaler: bönor på burk och bröd med mjukost. Med fasa minns jag den sommar vårt tält stod under en decimeter vatten och knäckebrödet flöt iväg.Jag minns inte vad jag brukade äta på festivaler på min tid, men inte sånadäringa langosar i alla fall.
Det känns krypande bekant på något vis. Langos är antagligen inte sämre, möjligen kaloririkare dock.Jag minns vad vi brukade äta på festivaler: bönor på burk och bröd med mjukost. Med fasa minns jag den sommar vårt tält stod under en decimeter vatten och knäckebrödet flöt iväg.
Langostrenden tycks inte ha nåt ridsporteventen. På sådana är maten alltid eländig. Jag brukar köpa med mig räkmackor från Fiskekyrkan när jag ska se dressyr på Scandinavium.Just langos känns lite uttjatat, det brukar finnas annat som verkar roligare. Jag åt tex nigerianskt och superskandinaviskt sist jag var på stadsfestival. Men jag har ju inte bara kebab-formade luckor i min allmänbildning - jag har inte ätit langos heller, så vad vet jag?
Det är faktiskt lite besynnerligt att t.o.m. större tävlingar och evenemang alltid har så dålig mat. Är "vi" så ointresserade av att äta gott?Langostrenden tycks inte ha nåt ridsporteventen. På sådana är maten alltid eländig. Jag brukar köpa med mig räkmackor från Fiskekyrkan när jag ska se dressyr på Scandinavium.
Det är faktiskt lite besynnerligt att t.o.m. större tävlingar och evenemang alltid har så dålig mat. Är "vi" så ointresserade av att äta gott?
Räkmacka från Fiskekyrka låter ju som ett rimligt sätt att lösa det hela på(i väntan på att langosen gör sitt intåg). Jag lägger det på minnet inför framtida besök på Scandinavium.
For det mesta haller jag med @athena_arabians, att matkulturen pa flygplatser och evanemang ofta ar klart undermalig, men det finns undantag. Den absolut basta Ahi Tuna jag fatt i mitt liv var pa en flygplats ... Det kan ha varit Philadelphia eller Boston. Jag minns inte var och sorjer djupt att jag inte kan ta den vagen igen och kolla om det finns kvar.
Kebabpizza är en vanlig pizza med doner-kött och peperoni och liknande. Inga kalla ingredienser.
Jag vill nog ändå komma till GHS försvar här för maten har blivit så mycket bättre de senaste åren! Det är fortfarande orimligt dyrt, såklart, men nu finns det ju iaf några olika typer av mat att välja på som är ätbaraDet är faktiskt lite besynnerligt att t.o.m. större tävlingar och evenemang alltid har så dålig mat. Är "vi" så ointresserade av att äta gott?
Räkmacka från Fiskekyrka låter ju som ett rimligt sätt att lösa det hela på(i väntan på att langosen gör sitt intåg). Jag lägger det på minnet inför framtida besök på Scandinavium.
Det var glädjande nyheter att höra!Jag vill nog ändå komma till GHS försvar här för maten har blivit så mycket bättre de senaste åren! Det är fortfarande orimligt dyrt, såklart, men nu finns det ju iaf några olika typer av mat att välja på som är ätbara
... och de godaste vegetariska vårrullarna jag någonsin ätit var på en flygplats i Philadelphia! Det är kanske samma ställe?For det mesta haller jag med @athena_arabians, att matkulturen pa flygplatser och evanemang ofta ar klart undermalig, men det finns undantag. Den absolut basta Ahi Tuna jag fatt i mitt liv var pa en flygplats ... Det kan ha varit Philadelphia eller Boston. Jag minns inte var och sorjer djupt att jag inte kan ta den vagen igen och kolla om det finns kvar.