Om ett recept säger "färskost", vad använder ni då? Vad är färskost?
Det beror på vad jag skulle laga.
Lussekatter= kesella
Mat= hellre Philadelphia
Troligen för att kvarg är nån form av straff enligt mig.
Strävt och äckligt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Om ett recept säger "färskost", vad använder ni då? Vad är färskost?
Eller arlas variant som heter typ Färskost @PetruskaJag hade använt philadelphia, inte kvarg/kesella.
Eller arlas variant som heter typ Färskost @Petruska
Det gäller soppa, inte dessert. Morgondagens kulinariska utmaning består i att laga middag till vänner, varav den ena har fått någon rätt skrämmande sjukdom, faktiskt, som allvarligt försvårar ätande. Jag tänker laga två sorters passerad soppa, serverad i små fina glas, och så ska det vara någon sorts jox som man liksom toppar sopporna med för effektens skull. PARTNER ska laga efterrättssoppa och något tillbehör till den. Samt baka bröd till oss som inte står på Flytande Föda.Men om det är ett bakverk kan man ju tänka typ mascarpone. Vilket DILEMMA!
Men jag är skeptisk mot Philadelphiaost!Potatis soppan kan du toppa med crème fraiche o tomatsoppan kan du ha i philadelfia.
Kan du tänka dig Boursain, fast den är det vitlök o kryddor i?Men jag är skeptisk mot Philadelphiaost!
Där tänker jag ändå att créme fraiche kanske inte är ett så tokigt alternativ ändå? Eller - om du inte nödvändigtvis måste ha ost - något typ av basilikacreme eller liknande?så en rostadtomatsoppa som det då ska vara färskost i.
Jag lutar också åt creme fraiche.Där tänker jag ändå att créme fraiche kanske inte är ett så tokigt alternativ ändå? Eller - om du inte nödvändigtvis måste ha ost - något typ av basilikacreme eller liknande?
Jag lutar också åt creme fraiche.
Problemet med philadelphiaost är en överdos av bagels med densamma när jag var i San Fransisco och allt var så dyrt att jag bittert höll mig till den billigaste frukosten.
Låter underbart! Är det Slottsträdgården som öppnat för säsongen? Det är i ny regi i år va, om jag inte minns helt fel?Knäckig rabarberpaj med vaniljsås och morotskaka (delade 50/50) samt kaffe i solen på cafét i Slottsparken. Älskar söndagar!
Låter underbart! Är det Slottsträdgården som öppnat för säsongen? Det är i ny regi i år va, om jag inte minns helt fel?