Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det där är matmisär!Tyvärr var avokadon dålig så den fick kastas
Tycker du att den frysta funkar, alltså? Jag har varit lite skeptisk mot den, vilket delvis sammanhänger med att jag har fått halvfryst avocado i någon picadelisallad någon gång. Ett ställe där jag köper den ibland har för kallt för grönsakerna.Det där är matmisär!
Jag har numera alltid fryst tärnad avokado hemma ifall jag skulle råka få med mig ett dåligt exemplar hem, för jag hatar att stå där utan avokado när jag väl behöver den.
Det där är matmisär!
Jag har numera alltid fryst tärnad avokado hemma ifall jag skulle råka få med mig ett dåligt exemplar hem, för jag hatar att stå där utan avokado när jag väl behöver den.
Jag är ingen storkonsument av avocado, men just därför kunde ju fryst vara smidigt att ta till. Funkar den som den är, så att säga, eller bör man göra tex guacamole av den?
Det är min uppfattning också @Petruska Och den är inköpt till röror i första hand eftersom jag har lättare för att utesluta ren avokado när misären slår tillDen frysta är strålande till guacamole och sådär tycker jag, men jag är inte så road av den "som den är".
Det är min uppfattning också @Petruska Och den är inköpt till röror i första hand eftersom jag har lättare för att utesluta ren avokado när misären slår till
Tycker du att den frysta funkar, alltså? Jag har varit lite skeptisk mot den, vilket delvis sammanhänger med att jag har fått halvfryst avocado i någon picadelisallad någon gång. Ett ställe där jag köper den ibland har för kallt för grönsakerna.
Jag är ingen storkonsument av avocado, men just därför kunde ju fryst vara smidigt att ta till. Funkar den som den är, så att säga, eller bör man göra tex guacamole av den?
Tack för varningen!Det finns säkert variation mellan olika märken. Jag har testat Findus (tror jag). Den var inte tjänlig som människoföda.