Eftersom jag lagar VÄRLDENS godaste tomatsås, så känner jag att jag måste delge den.
Tar typ en kvart att tillaga, men blir såklart godare om den kan puttra en stund.
1 burk finkrossad tomat av märket POLPA
4- 6 mogna tomater hackade (skär alltid bort det gröna, går ju att hoppa helt, men gott till)
0.5 dl Heinz Chilisås
1 tärning grönsakbuljong
1 kryddmått chili
2- 3 vitlöksklyftor finskurna
1 gullök finfinhackad
1 zucchini skuren i klyftor, skär bort kärnhuset först så att det blir tuggmotstånd i såsen
0.5 dl olivolja
Släng i de sista ingredienserna först. Zucchinin vill ha lite stekyta och löken ska bli mjuk.
I med resten, låt puttra. Smaka av med salt och peppar. Vill man stajla kan man ha i coctailkapris, hemskt gott till.
Lägg upp på en tallrik med pasta. Täck med ett lager av finriven parmesan och NJUT!
Tar typ en kvart att tillaga, men blir såklart godare om den kan puttra en stund.
1 burk finkrossad tomat av märket POLPA
4- 6 mogna tomater hackade (skär alltid bort det gröna, går ju att hoppa helt, men gott till)
0.5 dl Heinz Chilisås
1 tärning grönsakbuljong
1 kryddmått chili
2- 3 vitlöksklyftor finskurna
1 gullök finfinhackad
1 zucchini skuren i klyftor, skär bort kärnhuset först så att det blir tuggmotstånd i såsen
0.5 dl olivolja
Släng i de sista ingredienserna först. Zucchinin vill ha lite stekyta och löken ska bli mjuk.
I med resten, låt puttra. Smaka av med salt och peppar. Vill man stajla kan man ha i coctailkapris, hemskt gott till.
Lägg upp på en tallrik med pasta. Täck med ett lager av finriven parmesan och NJUT!