Du är en sån raring
En slemmig liten otäck en
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Du är en sån raring
Jösses, en vid den tiden ganska otrendig familj om jag inte räknar helt galet.
Jodå, det har jag koll på.Du vet om att jag är för ung för samtliga, va? Mina barndomsminnen består av nya spännande saker som couscous, baba ganoush, sambal oelek och fryst filodeg.
Du vet om att jag är för ung för samtliga, va? Mina barndomsminnen består av nya spännande saker som couscous, baba ganoush, sambal oelek och fryst filodeg.
Slottstek var något som förekom i de flick- och pojkböcker jag norpade med mig från min mors barndomshem. Lät jätteäckligt.Jodå, det har jag koll på.
Jag har inte heller ätit de där sakerna, trots att jag nog är i rätt ålder för att ha vuxit upp med dem. Men min mor var så excentrisk.
Pft, barn kan du vara själv!Du är ju bara barnet
Men när jag kommer neråt nästa gång är det alldeles lagom långt bort!Våffelbuffén låter totalt livsfarlig. Tur att Trellehulla är hyfsat långt bort
Min pappa har också en fiskrätt som han lagar vid särskilda tillfällen. Gratinerad fisk med vitvins- och gräddsås och en massa räkor ovanpå.Pft, barn kan du vara själv!
Min dyra moder hade ingen matlagningsskolning alls hemifrån och inte heller någon vana vid svensk husmanskost, så jag antar att hon var hyfsat mottaglig för trender. Min far lagade sin paradrätt vid sällsynta tillfällen: fiskpinnar, pulvermos och majonnäs och ketchup.
Pft, barn kan du vara själv!
Min dyra moder hade ingen matlagningsskolning alls hemifrån och inte heller någon vana vid svensk husmanskost, så jag antar att hon var hyfsat mottaglig för trender. Min far lagade sin paradrätt vid sällsynta tillfällen: fiskpinnar, pulvermos och majonnäs och ketchup.
Ligg still och invänta hjälp.I mitt förvirrade tillstånd tycker jag fiskpinnar med pulvermos och majonnäs låter rätt gott.
Jag kan meddela att konserverade päron gör sig mycket bra i smulpaj med just after eight samt mörk choklad. Faktiskt så är det helt sanslöst gottNågot till helgen kanske? Konserverade päron, after eight och vispad grädde. Vill du gå All In- köp spraygrädde på sån där burk.
Ligg still och invänta hjälp.
Inte ur flaska, men sån där ur en gul plastcitron går bra.Om jag toppar med citron på flaska?
Ärligt talat har jag liiiite svårt att se vad man ska göra med majonnäsen och ketchupen till fiskpinnarna och moset.I mitt förvirrade tillstånd tycker jag fiskpinnar med pulvermos och majonnäs låter rätt gott.
Jag tänker att det är hipster-pretto att vara så cool att en äter pulvermos. Lite som att beställa en stor stark när alla andra brygger egen öl.Alltså. Pulvermos. Är det inte rätt...gott? Jag inbillar mig det helt plötsligt. Är jag hipster-pretto som inte äter dylikt?
Min son och jag fick för oss att det var gott häromåret. Men, nej.Alltså. Pulvermos. Är det inte rätt...gott? Jag inbillar mig det helt plötsligt. Är jag hipster-pretto som inte äter dylikt?
Det serverades i skolmatsalen ibland, och hos kompisar. Fullständigt kruttorr, tunt skivad köttbit, troligen från en ko. I mitt föräldrahem färdigförklarades köttbitar vid en betydligt lägre innertemperatur. Och serverades snarare med rödvinssky än med trögflytande brun mjölsås.Slottstek var något som förekom i de flick- och pojkböcker jag norpade med mig från min mors barndomshem. Lät jätteäckligt.