Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag tycker du ska skriva det till dem som är ansvariga för receptspråket! Jag skulle aldrig kalla någonting jag äter för brinner, näver äver alltså! Fast jag hävdar att jag nog mest åt lunch faktiskt, jag hade ju redan ätit frukost?Nej, nej, nej. Lunch kan aldrig vara brinner. Hade du ätit din ugnsbakade quinoagröt(tillbehören lät goda!) på kvällen vore den brinner. Breakfast-dinner. Du åt nog brunch. Eller?
MVH
Besserwisser
Fast hur ska de som skrivit receptet veta att du går bananas och äter deras brinnerrecept till lunch? Va?Va?Jag tycker du ska skriva det till dem som är ansvariga för receptspråket! Jag skulle aldrig kalla någonting jag äter för brinner, näver äver alltså! Fast jag hävdar att jag nog mest åt lunch faktiskt, jag hade ju redan ätit frukost?
Mitt BARN åt inget annat än kyckling med pommes frites under en mödosam tågluff i Frankrike när han var fem. Och croissanter.Åh, gud. Du med? Jag får lite ångest såhär i efterhand. Vilken mardröm att resa med någon som inte alls är road av att äta och med ständiga konflikter kring restaurangval. Från tioårsåldern åt jag såklart inget från McDonalds(principer) eller något som innehöll ägg(det gjorde jag hemma, men djurhållningen utomlands, djurhållningen!). Smör och grädde visste jag ju var farligt(hej minimjölksgenerationen). Alltså bra att jag var en unge med principer, men det kan inte ha varit lätt att rodda familjen på semestrar som aldrig bestod av stanna på ett hotell en vecka...
De borde SLUTA kalla något för Brinner bara - problemet löst liksom!Fast hur ska de som skrivit receptet veta att du går bananas och äter deras brinnerrecept till lunch? Va?Va?
Min djupaste beundran till alla som inte blir drivna till vansinne av sådant.Mitt BARN åt inget annat än kyckling med pommes frites under en mödosam tågluff i Frankrike när han var fem. Och croissanter.
Utan croissanterna hade franska soc fått ta BARNET.Min djupaste beundran till alla som inte blir drivna till vansinne av sådant.
(Fast croissanter och pommes frites är ju ändå fransk matkultur och BARNET var endast fem. Jag höll på tills jag började resa allena i sextonårs-åldern. Då blev det opraktiskt...)
Så länge det var i Italien är det okej.En annan semester åt BARNET enbart pasta carbonara.
Det var lite överallt. En hel sommar!Så länge det var i Italien är det okej.
Oj då. Adopterade du bort BARNET till lämplig italiensk familj?Det var lite överallt. En hel sommar!
Det finns fryst baguettebröd i frysdisken som är glutenfritt. Man penslar det med ägg och gräddar av i ugnen, smakar precis som vanlig pain riche Tänker att det funkar till soppor och på helger, till kräftskivor och sånt.
Middagen igår var faaaabulös! Första rätten var rättika, mache, brynt smör, mandel och fromage blanche, andra rätten långbakad morot med kål på olika vis (de måste läst vårt tema förra veckan ), tredje rätten bakad grissida med portabello, salvia och sky. Sista rätten var en chokladkräm som var perfekt söt-salt. Drack vitt till de två första och rött naturvin till rätt no 3. Prisvärt och fina smaker och råvaror!
Till lunch idag sursoppa, żurek. Smakar trevligt, men ser ut som diskvatten. Kokt ägg och chipotlestekt seitan(istället för köttig korv) i, klippt gräslök på.
Leversmoothie finns! Eller åtminstone fanns. Hos en av bröderna Colting.Snart får vi se recept på olivoljesmoothies och istersoppa. Om det inte redan finns.