Hm. Jag blev sugen på det därför att det nämndes i mitt fb-flöde. Jag hittade inga trovärdiga recept när jag googlade. Jag rostade generöst med hackade valnötter i torr panna och hällde sen på vitt vin och la i hackad mangold (för att det är lättare att odla än spenat) och rätt mycket hackad persilja. Salt och peppar. Eftersom jag inte gillar grädde så värst, tog jag mycket riven parmesan och sen lite mer vitt vin för lagom såsighet. Gott och MYCKET närande!
Men guuud vad gott det lät!! Ska testas snarast.
Själv hade jag två mål med dagens matlagning. 1. Bli av med squash 2. Hålla nere kaloriintaget
Ganska tråkigt utgångsläge alltså.
Men sen gjorde jag en lasagne med skivad squash i stället för pasta. Gjorde en röra på nötfärs, champinjoner, tomater, vitlök, lök, svarta oliver, chili, buljongtärning div kryddor. (saltade ur squashskivorna först) Varvade squashen med röran i en form. I ett mittenlager smulade jag över ett halvt paket fetaost och resten överst. In i ugnen en halvtimme ungefär.
Alltså, det blev GALET gott!!!