Hellre suspensoar!
Tveksamt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Hellre suspensoar!
Inte lätt att vara vegetarian i alla lägen ...
Sambon har alltid använt sig av detta receptet så det är inte sambon som är uppfinnare av det
http://paindemartin.se/2012/03/receptet/
Lite artistisk frihet är mog bra! Det är en jäkligt sur surdeg om den inte gillar mathavre kokt i kaffe!Nåja, jag tänker nog kalla det Killaloes sambos recept
Dock har jag modifierat det hela efter att ha gåt bet (höhö) på att hitta matkorn. Har seriöst besökt 10 butiker i Malmö som jag inte brukar besöka, bara i min jakt på matkorn. Plus ringt till olika Ica- och Willysbutiker. Till slut gav jag upp och följde tipsen i kommentarerna till hemsidan ovan, och tog helt enkelt matvete istället. Kokade matvetet halva koktiden, och i kaffe! Vilken artistisk frihet. Har dock hört att surdegar kan vara väldigt knussliga med artistisk frihet, så vi får se hur det blir. Mitt bröd står i ugnen exakt nu i alla fall!
Lite artistisk frihet är mog bra! Det är en jäkligt sur surdeg om den inte gillar mathavre kokt i kaffe!
Men jag ska hälsa sambon att han nu äger receptet
Och jag förväntar mig rapport på brödet! Kanske inte ikväll för det brukar ju må bäst av att vila inlindad i en handduk över natten, men imorgon så!
Ostfralla på tåget till frukost, ostfralla på studentutfodring till lunch.Røgle. Typiskt öl-igt.
En snickers till lunch.
Du kunde ju ha snattat en bit i efterskott!Jag missade smörgåstårtan idag - å nej, stackars stackars mig . Hängde på vårdcentralen hela förmiddagen så när jag väl kom till jobbet hade dom redan avslutat lunchen. Rackarns osis alltså. Dock skymtade jag den i kylskåpet och det var bara laxrosor! Inga skinkrosor eller carambole så vitt jag kunde se
Det finns nog kvar imorgon! Då ska jag spendera hela jobbnatten med att äta smörgåstårtaDu kunde ju ha snattat en bit i efterskott!
Synd bara att det inte verkar vara leverpastejdoppad carambole på den.Det finns nog kvar imorgon! Då ska jag spendera hela jobbnatten med att äta smörgåstårta
Jag får lösa det genom att köpa med mig det och garnera själv. Då blir den nog precis så som jag vill ha den?Synd bara att det inte verkar vara leverpastejdoppad carambole på den.
Kom på att det är palsternacka jag tänkt ha i lasagnen, blandar alltid ihop de där rotfrukterna. Tack för bra förslag, vi har odlat zucchini och har som alla (?) zucchini-odlare mer än vi kan göra av med.
Provsmakade/vräkte i mig ett gäng skivor av surddgsrågbrödet till frukost. JÄTTEGOTT! Baka det, gott folk.
Till lunch blev det falafel, och nu laddar jag för middagsbjudning hemma hos mig. Det blir saffransfiskgryta med räkor (fond på räkskalen!) och jag har lagt en av födelsedagschampagnerna på kylning. Faktiskt exakt den flaska jag fick av de som är gäster ikväll. Till dessert tänkte jag sila av björnbären från björnbärslikören (legat och göttat sig i 2 månader nu), värma på dem och ha vaniljglass till. Torsdag alltså