10 saker? 100 snarare! Det som alltid finns:
Ägg (mkt viktigt)
Lättmjölk
Mellanfil
Smör och Bregott
Ost
Sen har jag triljoner smaksättningar som fond, buljong, majonnäs, tomatpuré, soja, pesto, senap, soltorkade tomater osv. Diverse inläggningar som syltlök och ättiksgurka samt fyra-fem olika marmelad-och syltburkar. För att inte tala om sillburkarna sen i julas som fortfarande står där och dräller.
Lök, vitlök och olja har jag utanför kylskåpet.
Ägg (mkt viktigt)
Lättmjölk
Mellanfil
Smör och Bregott
Ost
Sen har jag triljoner smaksättningar som fond, buljong, majonnäs, tomatpuré, soja, pesto, senap, soltorkade tomater osv. Diverse inläggningar som syltlök och ättiksgurka samt fyra-fem olika marmelad-och syltburkar. För att inte tala om sillburkarna sen i julas som fortfarande står där och dräller.
Lök, vitlök och olja har jag utanför kylskåpet.