Sv: Tant och gubbe traden part 6
Men lilla gubben! Hoppas det blir bättre om du gör en riktigt vårstädning i skapet. Jobbigt det där när man ser att nåt inte stämmer.
Men ojojojojoj vilket underbart vårvinterväder det är Solen bara vräker sej på himlen och det är en hel hög med plusgrader i solen och på norrsidan är det runt -10!
Ina släpper päls så det yr om henne, Winnie är lite mer försiktig av sej Hon har inte samma erfarenhet som Ina när det är dax att lätta på vinterrocken
Tittade i munnen på Winnie och nu är det inte långt kvar innan hjärtat mitt är tandlös i överkäken, söthilda . Jag måste hinna ta kort på henne då
Nu lär jag in och kolla kokeriet som i dag består av:
Lax i portionsbitar i ungsfast form salt och citronpeppar på och in i ugnen i 200 g i ca 20 minuter.
Sås:
1 burk creme fraishe
finhackad rödlök
räkor i spad
salt o citronpeppar
Blanda ihop såsen och låt stå framme ett tag så att smakerna släpper.
Kokt potatis till.
Det är såååååååå gott och så himla enkelt och fort går det att laga
Men lilla gubben! Hoppas det blir bättre om du gör en riktigt vårstädning i skapet. Jobbigt det där när man ser att nåt inte stämmer.
Men ojojojojoj vilket underbart vårvinterväder det är Solen bara vräker sej på himlen och det är en hel hög med plusgrader i solen och på norrsidan är det runt -10!
Ina släpper päls så det yr om henne, Winnie är lite mer försiktig av sej Hon har inte samma erfarenhet som Ina när det är dax att lätta på vinterrocken
Tittade i munnen på Winnie och nu är det inte långt kvar innan hjärtat mitt är tandlös i överkäken, söthilda . Jag måste hinna ta kort på henne då
Nu lär jag in och kolla kokeriet som i dag består av:
Lax i portionsbitar i ungsfast form salt och citronpeppar på och in i ugnen i 200 g i ca 20 minuter.
Sås:
1 burk creme fraishe
finhackad rödlök
räkor i spad
salt o citronpeppar
Blanda ihop såsen och låt stå framme ett tag så att smakerna släpper.
Kokt potatis till.
Det är såååååååå gott och så himla enkelt och fort går det att laga