Magiana
Trådstartare
Jag är skitdålig både på att känna igen svamp och att använda det, men känner i alla fall igen trattkantarellen. Såna har jag sett en bit hemifrån så jag tänkte gå dit och se om det finns där i år också. Förra året fick de vara kvar i skogen för jag kunde inte komma på vad jag skulle göra med dem.
Och det är väl det som är kruxet, jag vet inte hur man förvarar svamp bäst och inte hur man tillagar det. Att bara steka och lägga på en macka uppskattar jag tyvärr inte riktigt. Det går att äta men är ingen delikatess, då jag inte riktigt gillar svampens konsistens.
Några tips?
Och det är väl det som är kruxet, jag vet inte hur man förvarar svamp bäst och inte hur man tillagar det. Att bara steka och lägga på en macka uppskattar jag tyvärr inte riktigt. Det går att äta men är ingen delikatess, då jag inte riktigt gillar svampens konsistens.
Några tips?