Är hönökaka eller tekaka en dessert för dig?Bröd? För mig är kaka typ hönö eller tekaka dvs mer åt desserthållet och smuligt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Är hönökaka eller tekaka en dessert för dig?Bröd? För mig är kaka typ hönö eller tekaka dvs mer åt desserthållet och smuligt.
Bor ensam och skulle inte fixa att ha bröd som blir dåligt efter bara en dag, hinner ju inte äta upp det. Och handla eller baka varje dag är inte ett alternativ. Och för mig är smörgås snabbmat så vänta på att det ska tina, eller snabbtina i mikro där det blir för varmt eller tinar ojämnt är inte heller ett alternativ
MuikkuEh... efter en sommar där vågar jag tom sticka ut hakan och säga att den enda positiva matkulturen i Finland är bröd och till viss del muikko
Jag gör ofta detta just för att ansträngningen är rätt liten och brödet blir väldigt gottMin fråga är framför allt, hur ORKAR och HINNER ni baka bröd? Jag skulle gärna baka eget men hur tusan får man tiden att räcka till?
Plz dela med er av enkla recept
Självklart - det är ju bröd!?Funkar hembakt bröd att frysa?
Muikku
Jag är beredd att hålla med om detEh... efter en sommar där vågar jag tom sticka ut hakan och säga att den enda positiva matkulturen i Finland är bröd och till viss del muikko
Stoppa ditt hembakade i en skogaholmslimpapåseJag har tvärtom problem. Jag älskar att baka bröd, experimentera med olika mjöl, frön och smaksättning, men min familj äter helst bara Skogaholmslimpa och vitt rostbröd. Så jag bakar nästan aldrig bröd.
Tyvärr är dom inte så lättlurade.Stoppa ditt hembakade i en skogaholmslimpapåse
På gränsen till degiga? Det är ju deg. Knappt bakat.
Så dumtTyvärr är dom inte så lättlurade.
Det där är onekligen störigt. Om jag väl får för mig att baka så är det ett filmjölksbröd i form, det brukar klara sig några dagar men efter kanske 4 börjar det bli dåligt. Rostbröd, limpa etc är ju enklare att ha i frys då man kan ta ut en skriva eller två men hela klumpar tar ju lite tid att tina.
En annan nackdel är att det är så gott att när jag väl bakat så äter ingen i familjen något annat än bröd den dagen och så är det slut en halvdag senare Men skulle man baka ofta kanske det skulle bli en vanesak det med.
Håller med om brödet, men måste vara fråga vad är det på din avatarbild?Håller med. Allt som Pågen gör smakar sammanhang har samma konsistens. Jag tror att de har samma deg till allt, men bara håller det olika formar och skojsar till det med olika namn.
Haha, nej det har jag ju inte förstås.Så dumt
Har du redan provat
Det kan vara värt ett litet test faktisktHaha, nej det har jag ju inte förstås.