Tanken är god, men så väl känner jag min familj att jag vet att det inte är det.Det kan vara värt ett litet test faktiskt
Det kan gå
Skämt åsido, dottern har autismdiagnos så där experimenterar man inte på det viset.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Tanken är god, men så väl känner jag min familj att jag vet att det inte är det.Det kan vara värt ett litet test faktiskt
Det kan gå
Ehhh... Det har jag kanske, någon gång... För väldigt länge sen... Så pass länge sen att jag inte minns det själv Men skulle du råka komma på det åt mig så får du gärna säga till, för det låter ju som en riktigt pangtips! Om jag nu kom ihåg det, vill säga. Kul att kunna få tips från sig själv liksomTror @Mineur tipsat om ett enkelt snabbbakat formbröd i någon tråd som jag testat flera gånger, mycket smidigt!
För övrigt gillar jag nog i princip alla sorters köpebröd, ju degigare/kompaktare desto bättre ungefär
Bästa brödenJag gillar ju långjäst och det tar faktiskt inte mycket tid. Det här är ett av mina favoritrecept:
http://paindemartin.blogspot.com/2007/10/baguette.html
Oftast gör jag små limpor av det som får jäsa i jäskorgar.
Håller med, älskar speciellt den lilla degiga kanten Fast jag älskar mackor generellt, äter allt bröd sålänge det inte är russin i det!Det får du tycka, jag tycker det är jättegott
Längtar till frukostrasten när jag får sätta mig ner och äta mina limpskivor med ost
Oftast har man jäst för kort tid och/eller slagit ut den luft man jäst upp. Testa att byta jästiderna i receptet så du jäser den korta tiden först innan du formar frallor/limpor och sen den långa tiden. Och ingen fara oftast om man jäser lite till på den sista tiden. Sen fryser jag nästan alltid in allt bröd jag inte ska äta samma dag och dagen efter, mindre risk för torrt brödJag kanske är exceptionellt dålig på att baka eget bröd men mina är bara goda precis nybakade och inte ens då kan jag påstå att de brukar vara sådär superfluffiga. Finns många varianter av köpebröd jag föredrar framför någon dag gammalt hembakat
Jag har provat med olika jästider och även med recept som enbart jäser i tilltänkt brödform. Blir enbart marginell skillnad tycker jag och hembakt bröd som varit fryst blir alltid lite soggigt när det tinar och det gillar jag inte så då måste det in i ugnen igen eller möjligtvis rostas.Oftast har man jäst för kort tid och/eller slagit ut den luft man jäst upp. Testa att byta jästiderna i receptet så du jäser den korta tiden först innan du formar frallor/limpor och sen den långa tiden. Och ingen fara oftast om man jäser lite till på den sista tiden. Sen fryser jag nästan alltid in allt bröd jag inte ska äta samma dag och dagen efter, mindre risk för torrt bröd
Ett av mina brödmysiterier är att Hönökaka tillverkas i Torslanda på Hisingen och att jag aldrig blivit serverad Hönökaka på Hönö utan det hembakta brödet som hyllas där är betydligt tjockare brödkakor som kallas för "Bagebröd"?
Haha! Jag hade det som en screenshoot i telefon, tyvärr följde den inte med vid ett telefonbyte, men vem vet det kanske dyker uppEhhh... Det har jag kanske, någon gång... För väldigt länge sen... Så pass länge sen att jag inte minns det själv Men skulle du råka komma på det åt mig så får du gärna säga till, för det låter ju som en riktigt pangtips! Om jag nu kom ihåg det, vill säga. Kul att kunna få tips från sig själv liksom
Det tar inte speciellt lång tid med @athena_arabians surdeg som grund... Jag brukar köra ihop degen i assistenten på morgonen. Sedan jäser den hela dagen tills jag bakar brödet på kvällen efter jobbet. Det blir två limpor som jag delar i lagom stora bitar och har i frysen.Min fråga är framför allt, hur ORKAR och HINNER ni baka bröd? Jag skulle gärna baka eget men hur tusan får man tiden att räcka till?
Plz dela med er av enkla recept
Det tar inte speciellt lång tid med @athena_arabians surdeg som grund... Jag brukar köra ihop degen i assistenten på morgonen. Sedan jäser den hela dagen tills jag bakar brödet på kvällen efter jobbet. Det blir två limpor som jag delar i lagom stora bitar och har i frysen.
Okej, kan ju vara recepten som inte är bra. Många hemmarecept är direkt felaktiga tyvärr. Jag förstår att man får dåliga bröd när man följer många recept, jag gör oftast inte som recepten säger. Men jag är utbildad bagare så jag förstår att jag har andra förutsättningar än gemene man.Jag har provat med olika jästider och även med recept som enbart jäser i tilltänkt brödform. Blir enbart marginell skillnad tycker jag och hembakt bröd som varit fryst blir alltid lite soggigt när det tinar och det gillar jag inte så då måste det in i ugnen igen eller möjligtvis rostas.
Min fråga är framför allt, hur ORKAR och HINNER ni baka bröd? Jag skulle gärna baka eget men hur tusan får man tiden att räcka till?
Plz dela med er av enkla recept
Håller med om brödet, men måste vara fråga vad är det på din avatarbild?
Jag tar för givet att du missade att läsa mitt tidigare inlägg om varför det inte alls var sådär självklart för mig, det där jag faktiskt förklarade varför jag undrade....Självklart - det är ju bröd!?
Jag bakar mitt frukostbröd på 1 liter vatten. Knådar i hushållsassistent pga mängden.
Gräddar utbakat i långpanna. Det blir som ett stort bröd. Det skär jag i åtta delar när det är klart och fryser in. En bit räcker två-tre dagar ungefär. Skär skivor som av en limpa.
Jag har alltid bakat mycket i taget. SÅ himla kul är det inte att baka. Jag gör det för att få det bröd jag vill ha.
Ja, jag skakade huvudet och fnissade högt när jag klickade på länken och såg "dag 1..." och "13 000 steg senare" ungefär... Det är så det känns.I min värld är det tid Är i läget då jag ibland får micra köttbullarna pga hinner inte steka dem men oftast blir det inte det heller utan typ filmjölk till lunch. Kanske får inse att brödbakandet får vänta lite