Nej, för om du inte kan se det själv så är det inte värt mer av min energi. Jag har viktigare saker att lägga den på, som att köpa brödGe mig gärna ett exempel där jag har försökt övertala dig.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nej, för om du inte kan se det själv så är det inte värt mer av min energi. Jag har viktigare saker att lägga den på, som att köpa brödGe mig gärna ett exempel där jag har försökt övertala dig.
Nej, för om du inte kan se det själv så är det inte värt mer av min energi. Jag har viktigare saker att lägga den på, som att köpa bröd
Men alltså det blir så fel då folk undrar hur folk orkar/kan baka och så säger nån att det finns superenkla recept som går jättesnabbt, och då jag ser receptet klarar min hjärna inte ens av att läsa igenom det.Precis, för som du själv kan se om du läser i tråden så har jag inte försökt övertala dig. Jag har inte ens vänt mig om ett tips om bröd till dig.
Mea culpa!
Alltså tycker ni att köpelimpor/hällbröd är döbakta? Jag äter ju bara knäckebröd men de andra två i huset vill ta sig en mjukmacka då och då. Det får inte heller vara samma bröd vecka ut o vecka in. Jag har länge tyckt att (sirapslimpa, skogaholm, hällakakor o liknande) luktar jäst och att det ju ser obakt ut ibland men skogaholmslimpan jag fick tag på sist var som en mjuk kudde i konsistensen. Även lingongrova och liknande halvmånebröd som ska lite grövre är ju nu degiga enligt mig. Varför? Det är ju inte färdigt? Gillar ni att äta dessa underjästa, degiga saker? Eller slinker det bara ner av gammal vana?