Jag älskar när brödet känns lite sådär på gränsen till degigt. Mums!
Samma här
Skogaholmslimpa, Karlssons fyrkant osv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag älskar när brödet känns lite sådär på gränsen till degigt. Mums!
På gränsen till degiga? Det är ju deg. Knappt bakat.Samma här
Skogaholmslimpa, Karlssons fyrkant osv
Allt som Pågen gjort är ju degigt och sött så förstår inte hur någon kan hylla det.
Äter sällan bröd, men ibland kan det slinka ner en smörgås av Skånskt finbröd alternativt Lantbröd. Annars föredrar jag helt klart danskt rågbröd eller rågfrallor.
Vissa surdegsbröd och levain i alla dess former vad det nu kan heta, går fetbort då det är seeeegt som kola och inte går att bita av.
Vilken brödkultur är det, om du vill berätta? Jag minns nämligen recept som utgick ifrån att man hade ljusa (mat-)bullar från gårdagen kvar och att de blivit torra och endast skulle duga som ingrediens.JA!! DubbelJA på den!
Svenskt bröd är så sött, speciellt allt som heter "limpa" och ofärdigt och svampigt.
Varför blir svenskt levain också oätligt?
Jag har en känsla av att alla degiga limpor är för att de ska verka färska länge.
Den brödkultur jag är uppväxt med så var gårdagens bröd nästan oätligt, bröd som var tre dagar gammalt ..hade man inte kvar, eller gjorde fattiga riddare av.. Men då var limporna helt perfekta dagen de bakades också, samma med småbröd, vitt bröd kanske stod sig en dag längre, men inte mer än så.
Åh! Vad kul att hitta en till som inte gillar Pågen, det verkar annars vara vanligt att alla vill ha Pågenlimpa, ja förutom faktiskt jag och mina barn. Det är inte ens gott att rosta.JA!! DubbelJA på den!
Svenskt bröd är så sött, speciellt allt som heter "limpa" och ofärdigt och svampigt.
Varför blir svenskt levain också oätligt?
Jag har en känsla av att alla degiga limpor är för att de ska verka färska länge.
Den brödkultur jag är uppväxt med så var gårdagens bröd nästan oätligt, bröd som var tre dagar gammalt ..hade man inte kvar, eller gjorde fattiga riddare av.. Men då var limporna helt perfekta dagen de bakades också, samma med småbröd, vitt bröd kanske stod sig en dag längre, men inte mer än så.
Ja självklart.Funkar hembakt bröd att frysa?
Nja inte självklart för mig Har fryst köpt bröd och det blir liksom inte bra. Det blir is på insidan av påsen och brödet blir torrt och tråkigt efter kort tid i frysen. Och jag har fryst in massor av bröd utan problem. Pratade med mamma i dag om det här och hon upplever samma, vi vet inte riktigt vad som är fel, men det blir inte som förr, då fungerade det perfekt.Ja självklart.
Allt som Pågen gjort är ju degigt och sött så förstår inte hur någon kan hylla det.
Äter sällan bröd, men ibland kan det slinka ner en smörgås av Skånskt finbröd alternativt Lantbröd. Annars föredrar jag helt klart danskt rågbröd eller rågfrallor.
Vissa surdegsbröd och levain i alla dess former vad det nu kan heta, går fetbort då det är seeeegt som kola och inte går att bita av.
Vörtbröd köper jag till jul och påsk, älskar det! Dock Södervidingebagarens vörtbröd som är oskivat med russin, har ännu inte ätit en skivad variant som inte är torrt och tråkigt. Det är oerhört gott det där!
Visa bifogad fil 109893
Ja! Supergott!Samma här
Skogaholmslimpa, Karlssons fyrkant osv
Jag misstänker att jag skulle tycka att det bröd du föredrar är torrt och trist.På gränsen till degiga? Det är ju deg. Knappt bakat.
Kan hålla med om det, brödkulturen är till och med bättre i finland.
Min fråga är framför allt, hur ORKAR och HINNER ni baka bröd? Jag skulle gärna baka eget men hur tusan får man tiden att räcka till?
Plz dela med er av enkla recept
Tror @Mineur tipsat om ett enkelt snabbbakat formbröd i någon tråd som jag testat flera gånger, mycket smidigt!Min fråga är framför allt, hur ORKAR och HINNER ni baka bröd? Jag skulle gärna baka eget men hur tusan får man tiden att räcka till?
Plz dela med er av enkla recept
Jag älskar vanligt bröd från affären och äter gärna Lingongrova och Hönökaka till frukost. Väljer dock butiksbakat som lyx ibland. Har aldrig köpt på bageri även om jag kanske borde göra det.
Jag gillar också denna typ av bröd. Men gillar också hembakat surdegsbröd och lite grövre rostbröd. Men allt med russin, frukt och nötter går bort, enligt mig hör sådant inte hemma i bröd.Samma här
Skogaholmslimpa, Karlssons fyrkant osv