gul_zebra
Trådstartare
Absolut, men den mängd skinka med tanke på hur salt det brukar vara är inget jag vill ge till katterna. De kan gott äta annatDom kan äta ännu skämdare mat än hundar, iaf utekatter.
Ah, fan vad nice, då fortsätter jag så med mina klubbor Så smidigt!I stora drag:
När du köper en vara från frysdisken som är tillverkad under föhållanden där allt är lagt upp till detta och tar den hem till frysen hemma, så är det oftast låååååång hållbarhet (läs: år) . Du kan tryggt tina upp den i kylen ikväll t.ex. och tillaga den i övermorgon . Det beror på att kycklingklubborna från frysdisken är producerade under förhållanden som är anpassade till precis detta .
Lite samma sak (men inte heeeelt) som de där nudelkuberna med ris man köper i frysdisken. De är tillverkade, med baktanken att riset ska frysas och värmas upp senare. Metoden man använder är helt speciell och går inte att jämföra med att koka sitt eget ris på spisen hemma och spara till senare (please, låt bli det ).
.....
Off topic:
GUD (!!) vad kul det är när ni frågar om de här sakerna i tråden . Ni anar inte hur glad jag blir när jag får lov till att kanske så ett lite frö hos någon eller några, som ökar medvetenheten omkring livsmedelssäkerheten .
Jag vill slå dig lite nu Mitt ris blir av någon anledning så katastrofaaaaalt dåligt när jag kokar en portion, och jag bor själv, så jag brukar koka två portioner och spara portion 2 till dagen därpå... Dock inte en sekund längre för jag har märkt att det blir dåligt fort.
What to dooooooo med mitt kära ris, det är typ stapelföda för mig liksom