Sv: Mjuka tortillasbröd.
Vi lägger ostskivor, skivade (tunna skivor) äpple mellan dem, kryddar med oregano och äter som mellis eller till fil/youghurt/soppa (tänk varm macka).
Minipizza 10 min i 225grader i ugn, tomatpuré, riven mozzarella, italiensk skinka i bitar/strimlor, skivade färska champinjoner, oregano som pålägg. Serveras med några ruccolablad MUMS! (Barnen gillar att få göra egen pizza
och man tar av det man tycker om/har hemma)
Fyller med någon typ av kött (färs, strimlat), grönsaker och röror som lunch/mellis.
Rostar bröden i ugn, delar i bitar(remsor/trekanter) och doppar i röror.
Använder som tunnbröd till rulle med korv och mos fungerar också.
Ofta tar man taco-resterna ihop med överblivna bröd som lunch dagen efter.
(De funkar att frysa men de behöver separeras med smörgåspapper i påsen och blir bäst om man tar fram direkt och tinar i micron).