Äckliga saker som luktar gammal tant.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Äckliga saker som luktar gammal tant.
Men alltså små temuggar på t ex hotell kan jag få spader på. Hemma har jag separata te och kaffemuggar.Har sjukt många sådana grejer så skulle jag skriva allt skulle det bli en c-uppstats på universitet Skriver därför det som är toppen av isberget.
Jag äter bara underdelen av frallor och skorpor, äter jag bröd äter jag kanterna först för att bli av med dom för att dom är äckligast, maten på tallriken äts separat så en sak i taget och får aldrig blandas (aldrig ta t.ex. pasta och bönor i samma tugga för det blir inte samma sak alls), allt som äts med sked ska ätas med sådana där långa teskedar, kanske att det kallas något annat som typ latteskedar eller så men det är lika stora skedar som en tesked fast med långt skaft) saft och cola ska drickas ur flaska för i glas smakar det inte alls lika gott och självklart ska saften vara så kall att flaskorna fylls och läggs in i frysen och plockas ut vid behov när dom har perfekt konsistens och temperatur, te måste drickas ur stora muggar för te ur små muggar smakar super äckligt och starkt medan te i stora muggar får smaken att blomma ut och få perfekt smak, yoghurt, kvarg, soppa osv måste ätas ur skål och aldrig i djup tallrik för det blir jätte stor skillnad, flingor ska vara torra och inte geggiga alls så dom hälls på antingen precis när jag äter eller lite i taget så dom inte hinner bli saggiga. En sak som kanske låter lite konstigt är att mat smakar olika beroende på vilka kläder man har på sig, viss mat passar för vissa kläder och annat i andra kläder
Ja, det var väl typ 10% av alla mina påhitt
Här har tvååringen satt punkt för den diskussionen. Han lägger nämligen alltid smörgåsen på bordet med hålen uppåt. Och äter den så. Så om mamma inte vill ha lillens fingrar och bordsduken fulla i smör så får hon lov att bre på ”fel” sida. Dvs den med hål (som maken alltid brer).Nejnejnej!! Smör bres på sidan med hål! Dessutom är överskorpor och överfrallor godare än sin underdel.
F ö smakar sega råttor bäst om man skakar runt dem tillsammans med djungelvrål eller salta balkar.
Japp! Har till och med hört en historia om ett gift par där han i massor med år låtsades gilla underdelarna för att frun tyckte om överdelarna. Och frun låtsades tycka om överdelarna för att maken älskade underdelarna. Fast det egentligen var tvärt om. Så båda uppoffrade sig för den andre ett helt liv.Det finns med andra ord en universell symbios mellan överdels-folket och underdels-folket.
Fantastiskt.
Fel,fel, fel, det är de vita som är godast.Gröna Ahlgrens bilar är godare än de andra färgerna.
Och all glass/yoghurt/dessert blir godare när den äts med tesked.
Jepp, lockelsen.... svårt att avstå.Orange winegums är djävulens påfund.
Ni går inte till handgripligheter?Knäckebröd måste bres på den slätare sidan, den som varit nedåt i ugnen, annars blir det inte lika gott. En källa till ständiga debatter här hemma då min sambo brer på fel sida.
Det enda sättet att äta snören oavsett färg.Jordgubbssnören blir mkt godare om man knyter knutar av snöret.
Med en skiva ost emellan.Korvbröd SKA micras så de blir varma och lite degiga, går absolut inte att äta på annat sätt
Med en skiva ost emellan.
Så var det för min farmor och farfar! Efter typ 15 år upptäckte de hur det egentligen låg till. De var dock lyckligt gifta i typ 60 år trots bristen på kommunikation i denna avgörande fråga.Japp! Har till och med hört en historia om ett gift par där han i massor med år låtsades gilla underdelarna för att frun tyckte om överdelarna. Och frun låtsades tycka om överdelarna för att maken älskade underdelarna. Fast det egentligen var tvärt om. Så båda uppoffrade sig för den andre ett helt liv.
Hoppas inte att du faktiskt kastar allt detta? vilket enormt slöseri med mat det skulle vara. Mycket olämpligt, särskilt i dagsläget.- Kanterna på 4-kantigt bröd och ändarna på baugetter/franskor är det godaste/smakar mest. Brukar gröpa ur mitten resp. skära loss ändarna och lämna resten.
- Det godaste på sån där butiksgrillad kyckling är skinnet och benet. Resten kan också med fördel skäras bort.
Förtydligande: Är inte uppväxt med sopor på menyn. Har bara en, enligt omgivningen, något udda smak.
Hoppas inte att du faktiskt kastar allt detta? vilket enormt slöseri med mat det skulle vara. Mycket olämpligt, särskilt i dagsläget.
Låt bli med det.Nej, det får mina föräldrar äta upp istället!
I ytterst enstaka fall, om t.ex. brödet ändå börjat bli torrt eller så, då har jag/vi slängt ut det till fåglarna.