Ska vi byta lite glas? Har några blodgivarglas i skåpet som jag avskyr!Och jag hatar glas med tjock kant, allt blir godare i glas med tunna kanter däremot håller jag med om små glas, enda gången jag använder det är till juice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ska vi byta lite glas? Har några blodgivarglas i skåpet som jag avskyr!Och jag hatar glas med tjock kant, allt blir godare i glas med tunna kanter däremot håller jag med om små glas, enda gången jag använder det är till juice.
Gärna, jag har stora knubbiga glas att byta medSka vi byta lite glas? Har några blodgivarglas i skåpet som jag avskyr!
Kanterna på rostbröd är de godaste bitarna. Äts så klart rostade.Kanter på bröd är inga konstigheter, förutom sista kanten. Den är inte god och måste alltid slängas.
Kanter på bröd är inga konstigheter, förutom sista kanten. Den är inte god och måste alltid slängas.
Nej! Min make gjorde det i början. För att "avstanna kokningen". Ja visst, har man kokat för länge är det säkert en fördel för att den inte ska bli överkokt men det är hopplöst att äta den med sås då. All sås rinner av och rätten hänger liksom inte ihop alls.Och så ska man inte skölja pastan i kallt vatten när den är klar. Då förlorar den stärkelse - och blir kall.
Cupcakes ska inte ätas alls. Frostingen är äcklig. Muffins is the shit!Cupcakes äts uppochner! Man äter så mycket av muffinsdelen det bara går utan att spilla frosting helt enkelt, så sparar man frostingen tills slutet
Och @niphredil . Har ni bara ätit cupcakes med mäktig smörkrämsfrosting, eller har ni provat andra sorter också? Jag har t.ex. gjort chokladcupcakes med en hallonfrosting som var så luftig att den smakade som hallonglass. Sedan har jag vid något tillfälle använt en mangomousse som topping - jättegod !@Tokyo och @niphredil
Cupcakes ser bara goda ut. Har hittills inte hittat nån som smakar gott. Då föredrar jag fyllda muffins.
Oklart! Antar att du helt enkelt får baka lite cupcakes och så får jag offra mig och smaka helt enkelt. Vad gör man inte för Buke liksom?Och @niphredil . Har ni bara ätit cupcakes med mäktig smörkrämsfrosting, eller har ni provat andra sorter också? Jag har t.ex. gjort chokladcupcakes med en hallonfrosting som var så luftig att den smakade som hallonglass. Sedan har jag vid något tillfälle använt en mangomousse som topping - jättegod !
Jag har köpt pasta om är ca 0,5m långa, hur i h-v ska man kunna koka den utan att dela den?Jag bryter den mitt av, men det är mest för att få ner allt på en gång, men bar tips man kanske skulle dela det i mindre bitar med en gång.
Det är rent slöseri att koka upp 10 liter vatten för att koka 1 portion, helt klart bättre att dela.Jag har köpt pasta om är ca 0,5m långa, hur i h-v ska man kunna koka den utan att dela den?
Tror vår största gryta är på 3 eller 5 literDet är rent slöseri att koka upp 10 liter vatten för att koka 1 portion, helt klart bättre att dela.
LångapannaJag har köpt pasta om är ca 0,5m långa, hur i h-v ska man kunna koka den utan att dela den?
Oklart! Antar att du helt enkelt får baka lite cupcakes och så får jag offra mig och smaka helt enkelt. Vad gör man inte för Buke liksom?