Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ostsås.... plattorköttfärssåsplattorköttfärssåsplattor.... ostsås....ost.... Klart!
<snip>
Man kan säkert ha ostsås i lasagne, men jag har inte stött på det i Italien. Där tycks man vanligen använda Béchamelsås (finns säkert olika) och det gör jag också.
<snip>
Béchamel är en av grundsåserna och det vanligaste när man gör lasagne är att man har ner mer eller mindre ost i den för smak och konsistens, vilket då kallas ostsås.
Jag tror det också. Det är förmodligen mozzarella eller parmesan som ett separat lager i italienska versioner.Fast jag undrar om inte osten i bechamel sasen ar ett Svenskt pafund? I Italien brukar man val ha osten som ett separat lager ovanpa 'bechamelen'?
Ska man tro att Barillas paket ger en "strikt italiensk" variant så är ordningen béchamelsås - köttfärssås - lasagneplattor.